Ankara Gitar Bakımı

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle konu zaten var tekrar neden açtın diye kızmayın :) hem çok eski diğer konu hem de daha profesyonel işlemler için açılmış :) ben gitara yeni başladım ikinci el aldım gitarımı. Tel değişimi temizlik-bakım sap ayarı ve entonasyon ayarı gibi basit işlemler yaptırıcam :) hem maddi yönden kazık atmayacak hem de işini iyi yapan bir yer var mıdır tavsiye edebileceğiniz ? Bu ilk sorum :) 2. Sorum ise şu: teli kendim alıp mı gitmeliyim yoksa bakımı yaptırcağım yerden mi teli almalıyım ? Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim :) Şimdiden teşekkürler 🙏🏼
 
Ben Sarp Abi'yi tavsiye ederim genel bakımdan 100 lira ücret alır en ucuz tellerden alırsan 35 lira da o tutuyor.İşinin ehli, mükemmel bir karakteri olan, güzel bir insan.Bazen okuldan çıkarım kızılaya yolum düştükçe sohbet amaçlı giderim.Halini hatrını sorarım. Bayındır sokak(çankaya belediyesinin hemen yanı), Aksoy Çarşısında solomusic'in hemen yanında.

Onun dışında eskiden yess müzikte çok pozitif elemanlar vardı ama sanırım son dönemlerde değişti hepsi,basit rutin bakımlar için orası tercihimdi eskiden sırf yine sohbet için.

(Bu arada teli alıp gitmene de gerek yok :) )
 
Jisephka06'ya katılıyorum Sarp abiyi öneririm ben de gerçekten hoş sohbet ve işinin ehli bir insan. Ben de ara sıra işim olmasa bile bir bakmaya vakit geçirmeye giderim gerçekten Ankara'nın onsuz eksik kalacağını düşünmüyor değilim bazen :)
 
Geri
Üst