yener 30 Eylül 2004 #421 klip biraz daha güzel olabilirmiş ama ilk klibin yanında biraz yavan kalıyor.
C chamaeleon 2 Ekim 2004 #423 bende pek beğenmedim klibi ya.gerçi karışmasın kimseler'e de sakin bi klip lazımdı öylede olmuş zaten.
bende pek beğenmedim klibi ya.gerçi karışmasın kimseler'e de sakin bi klip lazımdı öylede olmuş zaten.
S spr33 2 Ekim 2004 #425 yener demiş ki: kukla olayı güzel ama ne yalan söyleyeyim,orasını beğendim. Hepsini görmek için tıklayın... o kız harbiden kukla gibi korkmaya başladım o hatundan
yener demiş ki: kukla olayı güzel ama ne yalan söyleyeyim,orasını beğendim. Hepsini görmek için tıklayın... o kız harbiden kukla gibi korkmaya başladım o hatundan
H halukkurosman 3 Ekim 2004 Konu Sahibi Konu Sahibi #427 gripin' bu aksam saat 19:00 ' da Rock FM ' de canlı yayın konuğu olacak . (Rock FM istanbulda 94.5 frekansında)
gripin' bu aksam saat 19:00 ' da Rock FM ' de canlı yayın konuğu olacak . (Rock FM istanbulda 94.5 frekansında)
T theshiver 3 Ekim 2004 #428 özellikle karışmasın kimseler gerçekten çok etkilyeci bir parça. Hatta türkçe olarak en sevdiğim 2 parçadan 1i.
özellikle karışmasın kimseler gerçekten çok etkilyeci bir parça. Hatta türkçe olarak en sevdiğim 2 parçadan 1i.
C CiS 4 Ekim 2004 #429 gripin' 7 Ekim perşembe günü maNga,direc-t ve M.v.Ö ile Yeni Melek'te sahne alacak 18 yaş sınırı yok.
gripin' 7 Ekim perşembe günü maNga,direc-t ve M.v.Ö ile Yeni Melek'te sahne alacak 18 yaş sınırı yok.
erinch 4 Ekim 2004 #432 yener demiş ki: ankara ne zaman acaba Hepsini görmek için tıklayın... Evet Birol abi aydınlat bizi, sizi hala beklemekteyiz...
yener demiş ki: ankara ne zaman acaba Hepsini görmek için tıklayın... Evet Birol abi aydınlat bizi, sizi hala beklemekteyiz...
mad 5 Ekim 2004 #433 madden_da_third demiş ki: 8indeki konser kaçta yaa?? Hepsini görmek için tıklayın... www.biletix.com dan bak işte 🙂
madden_da_third demiş ki: 8indeki konser kaçta yaa?? Hepsini görmek için tıklayın... www.biletix.com dan bak işte 🙂
C CiS 5 Ekim 2004 #434 madden_da_third demiş ki: 8indeki konser kaçta yaa?? Hepsini görmek için tıklayın... 20:30'da başlıyor
madden_da_third demiş ki: 8indeki konser kaçta yaa?? Hepsini görmek için tıklayın... 20:30'da başlıyor