Motu M2 mi Scarlett 2i2 Gen 3 mü ?

Selam arkadaşlar,

Daha önce Focusrite 8i6 1.nesil kullanıyordum. Artık değişim zamanı geldi deyip ses kartımı sattım. Şimdi yeni bir ses kartı araştırması yapıyorum. Önceki güzel tecrübelerimden dolayı yine Focusrite markasına yönelmek istedim. Ancak şöyle bir problem var 250 Ohm kulaklığım var daha önceki ses kartım da bu kapasitede kulaklığı tam anlamıyla besleyemiyordu. Aslında satma sebeplerimden biri de buydu. 2i2 gen 3'ü 250 ohm kulaklık ile kullanan var mı ?

Ben gitar çalıyorum ve plugin üzerinden kullanıyorum. Düşük gecikme süreleriyle plugin kullanmak gerçekten benim için önemli. Bu iki karttan hangisini önerirsiniz? Maksimum bütçe 2000 TL
 
başka alternatifi varmı peki
benim kulaklık bd dt880pro

Benim de kulaklık DT-990Pro

2. alternatif Scarlett 2i2 Gen 2. Ancak eski olduğu için hem bulmak zor olabilir hem de eski işte
3. Alternatif Audient id14

Youtube'da takip ettiğim bir kişi bir çok ses kartının kulaklık çıkış güçlerini kıyaslamıştı ordaki videolardan birinden aldım bu görseli. 300 OHM civarında en yüksek değeri verenler işimizi görecek olanlar.

jkhac.webp


En kötü ihtimalle şu yapılabilir. Focusrite 2i2 Gen3 alıp bir de kulaklık amfisi alabilirsin bu da güzel bir çözüm. Fiyat olarak da 2000 TL bandında kalmış olursun.
 
kulaklık amfisi almak mı daha mantıklı olur komple kulaklığı değişmek mi bilemedim,
fiyat performans kulaklık amfisi var mı acaba
pek bilgi bulamadım.
 
Geri
Üst