Odtü MT BaharŞenliği Seçmeleri

Şike iddiaları giderek büyüyor:

MT'nin seçtiği bazı grupların seçme günü sonunda MT'nin masasına assolist , dansöz , hatta alevli meyve tabağı yolladığı ve her bir seçiciye birer büyük açtığı iddia ediliyor..

Tek soru: Bu devirde bir dansöz yollamak, masasına assolist götürmek.. bunlar kaç para biliyor musunuz? sürekli MT'den bahsediliyor. bu kadar sermaye harcayan, elde avuçta olanı MT'ye yediren gruplara hiç değinilmiyor.. MT'de doymak bilmiyor kardeşim.. çerezler kavunlar tavuklu pilavlar.. seçmelere kadar bir şey yememiş içmemişler.. 3tane yemek molası sonra.. bunlarla mesaj veriyorlar bizlere.. anlayana!!
 
incanus demiş ki:
Öyle ki ODTÜ seyircisi gibi, yapacağınız işin kalitesini gerçekten çok iyi süzecek insanların önüne çıkıp çalmaya şansınız var.

daha önce lafım sana değil demiştim de şimdi merak ettim, şaka mısın?

Siz olsanız şike dönüyor olsa bile denemeye değer bulmaz mıydınız bu seçmeleri?

o kadar zavallı olamazsın diye düşünüyorum, en azından ben değilim, misal roxy'e bir şey yollamadım bu sene.

___________________________________________

adam okulunda güzel bir organizasyon yapabilmek için o kadar uğraşmış, çaba göstermiş, karşılığında da bir kazancı yok. haftasonu 2 satır dersine bakmak yerine 60 küsür grup dinleyip, akabinde sonuçları asıp, başarılı bir organizasyon gerçekleştiren bir şanslı mt üyesine çekilişle 3,85 ortalama verip mezun etmiyorlar, bunun karşılığında sen de bir zahmet stüdyoya gir, beste meste yap, dolmuşla gittim geldim derken 60 dakikanı seçmeye ayırıver.

hala şikesindesiniz ofsaytındasınız işin, ben bunu anlamıyorum.
 
sertsessiz, lafım sana değil dediğin için sana yönelik hiç bir şey yazmadım. hatta senin yazdığın msg üzerine yorum bile yazmadım.

ancak bana "zavallı" ya da "şaka mısın?" diyebilecek samimiyetin aramızda olduğunu düşünmüyorum. o nedenle üslubuna biraz daha dikkat edersen ancak burada yapılan tartışmanın daha sağlıklı yürüyeceğine inanıyorum.

Eğer eleştirilerle dalga geçip sallamayacaksanız, ne bu topic olsun, ne de bu topicin yer aldığı bu forum.
 
Geri
Üst