incanus demiş ki:
Amatör bir topluluğuz diyorsunuz ama arkanızda ODTÜ'nün gücüyle profösyönel bir topluluğa taş çıkartacak işler yapabilirsiniz.
lafım sana değil, baştan söyleyeyim, ama bu cümleden yola çıkarak konuşuyorum: yapıyorlar zaten?
bilmem farkında mısınız ama sırf seçme günleri listesinde 60 civarı grup var, bir de demoları düşünün, bu kadar sayıda grubun başvurduğu bir organizasyona sadece 20-25 tanesinin seçilebilmesi mantığının neresi yanlış geliyor ki sizlere? bunun da ötesinde neden bunu ölüm kalım meselesi haline getiriyorsunuz ki? sizin grubunuzu o 20-25 gruptan daha iyi yapan ne var? ya da onların seçilmesi sizlerden daha iyi olduklarının bir göstergesi mi? MT seçme kurulu müzik otoritelerinden mi oluşuyor? yok artık.
senelerdir böyle mantıksız tartışmaları okuyorum ve gerçekten baydı artık, kimse kimseyi silah zoruyla seçmeye sokmuyor, aşın artık bunları, çıkın biraz dolaşın, dünya o kadar küçük değil
🙂
kendinize saygınız yoksa 2 gün 08:40 tan 22:00a kadar milyon tane grup dinleyip üzerine karar vermek durumunda olan seçme kurulunun kararına azıcık saygınız olsun.
grupların arasında cidden "şike" yapıldığı kanısı varsa (neyin şikesiyse artık) her sene o seçme günlerinin ağzına kadar dolup taşmasını bana birisi açıklasın lütfen, çok saçma, yersiz, yıkıcı bir iddia.
gerek bahar şenlikleri organizasyonları, gerek "rock şenlikleri" 10 küsür yıldır tıkır tıkır işliyor, bu topluluk dün kurulmuş bugün bir iş yapmaya çalışıp eline yüzüne bulaştırmış bir topluluk değil. şu eleştirilere topluluğun cevap vermesi bile büyük sabır ister, benim umrumda olmazdı.
çıkan grupları beğenmeyen görüşlere saygım var, bok gibi de bulabilirsiniz, zevk renk meselesi sonuçta, ama bu eleştirinin yapılacağı yer burası değil, okulunuzun topluluğundan şikayetçiyseniz bir zahmet 5 dakikanızı ayırıp gidip kendilerine yüz yüze iletin düşüncelerinizi.
baydım.