Ev kullanimi icin amfi secimi

Herkese selamlar,
Ev ortaminda kullanacagim bir amfi ariyorum. Mg15cf amfimi sattim sikintidan. Gitar squier affinity tele
Simdi ikinci el olarak;
Blackstar ht5(lambali oldugu icin yazdim listeye ama hybrid bir amfiymis)
Blackstar ht1 ht112 kabin ile
Blackstar ht5r
Yada katana 50

blackstarlara daha yakin hissediyorum. Sizce bu amfilerle eski amfimden (marshall mg15cf) daha fazla keyif alir miyim?

Evde kullanilmak icin max 2500 butce ile kafami karistirmak isterseniz buyrunuz
 
Sizin gibi mg15cf den blackstara geçmiş biri olarak halihazırda takasa sunmuş olduğum blackstar ht1rh kafa+ht112 kabin mevcut ilanımda. Lambalı olduğu için almıştım ancak çeyrekten fazla açamadım sesini. Eğer uygun ortamınız var ise elbette ki lambalı tavsiye ederim ancak sorunlu apartman komşularınız vs. var ise maalesef lambalılar hayal oluyor.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Sniper hocam peki iki amfiyi karsilastirirsaniz ne soylersiniz? Major bir fark var midir? Youtube vs mecralardan bakiyorum ama ikisini canli canli dinlemek gibi olmuyor takdir edersiniz.
 
Sniper hocam peki iki amfiyi karsilastirirsaniz ne soylersiniz? Major bir fark var midir? Youtube vs mecralardan bakiyorum ama ikisini canli canli dinlemek gibi olmuyor takdir edersiniz.
Var tabi hocam Marshall başlangıç amfim benim ama zamanla daha gerçekçi sesler istiyor insan, internette özellikle yabancı kanallara baktığımda blackstarlarda ki ISF teknolojisi çok dikkatimi çekmişti hem amerikan hem İngiliz soundu veriyor diye reklamı vardı amfinin, ev kullanıcısı olduğum için 1 W olanını almıştım böylelikle. YouTube da bağımsız kanallarda incelemeler fikir verebilir.
 
Blackstar ht5 hibrit değil, 2 adet lambası olmasına rağmen teknik olarak lambalı bir amfi. Düşük ses seviyelerinde yani evde çalacaksanız en verim alabileceğiniz lambalı amfilerden bir tanesi oluyor sadece 2 tane lambası olmasından dolayı.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Reverb ve drive pedallarım hocam. Evde düşük ses ile çalacağım. O zaman beni üzmez ne diyorsunuz.?

Analog setup ile takılırım diye düşünüyorum
 
Ben de Vox VT20X kullanıyorum, bir de Vox AC10 C1 var. Eğer evde düşük ses düzeyinde kaliteli bir ses istiyorsanız VT20X’i tavsiye ederim. Hibrit bir amfi, modelleme ve pedal seçenekleri çok başarılı, düşük seste ton kalitesi aynı
 
Geri
Üst