İzmirde Amfi ve Gitar Tamiri İçin Usta (Acil)

Dostlarım iyi akşamlar. Bana izmirde gitar ve amfi tamiri yapan bir yer önerir misiniz lütfen? Gitarım sgr solo 6 ve açtığım başlıkta (Köprü dönüşümü hakkında) da belirttiğim gibi tel yüksekliğini halletmem gerek (ben acemiyim :) ). Amfi olarak da Laney Mini STB Supergroup amfim var ve küçük kardeşim bununla oynamış etmiş bozmuş. Hoparlörden yüksek basslı sesler gelmiyor pat pat oluyor. Geçen gün de bluetooth bağlantısında sıkıntı yaşadım. Bugün de delay çalışmamaya başladı. Amfi kullanılamaz hale gelmeden bir tamirciye götürmem gerek. İzmirde bakım ve onarım için nereleri önerirsiniz? Bir de sanırım laney amfilere cangöz müzik bakıyordu değil mi? Amfiyi cangöz müziğe versem (garantisi var daha) olur mu ki?
 
Gitarı en kötü ihtimalle karşıyaka cenker abiye bırakabilirsin, izmirin en ünlü luthieri. Temiz çalışır ama pahalıdır, özellikle de sgr gibi ucuz bir gitara 100+ lira paraya bakım yaptırmak ne kadar mantıklı bilemem(koronadan önce 100 liraydı). Daha ucuz-hızlı bir şekilde halletmek istiyorsan ve gitarı verip bir kaç gün beklemek istemiyorsan Üçyol metro durağında NS Music Studio var. Orda serhat abi var, 30-35 liraya sap ayarı, yükseklik ayarını yapar, sapı limon yağı ile yağlar temizler verir.
Amfiyi Muharrem Kasapoğlu'na mesaj atarak sorabilirsin bi. Çankaya'da add atilla abi de yapabilir muhtemelen cangöz yapmazsa.
 
Geri
Üst