Bursa Veteran elektro-gitarist grup arıyor

Selamlar. İsmim Oğuz, 38 yaşındayım - yaşım sizi çekinceye salmasın, konu müzik olunca her yaştan insanla iyi anlaşırım (2 yıl kadar gitar eğitmenliği yaptım, genç arkadaşlarla da aram iyidir :) ).

13-14 yaşımdan beri gitar çalıyorum (çoğunlukla elektro) fakat çeşitli sebeplerden son 3-4 senede kendisini çok boşladım ve taze bir motivasyon ile yeni bir gitar, profesyonel ses kartı, midi klavye gibi ekipmanlar alarak tekrar aktif şekilde müziğe devam etme niyetine girdim. Sahne performansı şu an benim için geri planda, öncelikle müzik anlayışıma yakın yeni arkadaşlarla tanışmak ve grup disiplinine geri dönmek istiyorum. Kimyamız uyuşursa beste, cover, düzenleme, kayıt, mix vb. her türlü faaliyete elimden geldiğince katılmaya hazırım.

Birkaç ekstrem alt-türü hariç metal ve rock türü müzik dinleyicisi ve gitaristiyim diyebilirim. Tanışmak, görüşmek isteyen arkadaşlarla daha da detaylı konuşuruz elbet fakat fikir vermesi açısından söyleyebilirim ki; benim için üç grubun yeri ayrıdır: Rush, Dream Theater ve Megadeth. Prog. Rock, Heavy Metal ve Prog. Metal ekseninde dinlediğim, takip ettiğim ve şarkılarına çalıştığım pek çok grup var ve çoğu bu üç grubun sound'una yakındır. Bazen de bazı deneysel alt-türlere (örneğin "Djent") heves edip takip etmişliğim vardır - bu konuda elimden geldiğince esnek davranmaya çalışırım. Post Rock da son zamanlarda ilgimi çekmeye başlamış bir tür (yaş ilerlediği için belki de :) ).

Üniversite okuduğum Ankara'da ve memleketim Bursa'da birkaç sahne tecrübem oldu fakat piyasa ağırlıklı ve para kazanma kaygısı ile yapılan işlerdi hepsi. Bu tür kaygılar olmadan, birikimimi en etkin şekilde paylaşıp icra edebileceğim bir müzisyen grubu bulmak temel amacım fakat bir araya geldikten sonra neler olacağı elbette belli olmaz - şimdilik hiçbir kapıyı kapatmamak niyetindeyim.

İlgilenen arkadaşlarla görüşmek üzere, şimdilik hoşçakalın.
 
Geri
Üst