Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet arkadaşlar bc rich warlock u olanlar evet siz hemen big boss ile irtibata geçin size çok gizli bir görev verecek ne yazık ki biz diğer gitar sahipleri bu gizli görevi hiç öğrenemeyeceğiz ancak belki sizi takip edersek gizli karargahı bulabiliriz.
evet arkadaşlar bc rich warlock u olanlar evet siz hemen big boss ile irtibata geçin size çok gizli bir görev verecek ne yazık ki biz diğer gitar sahipleri bu gizli görevi hiç öğrenemeyeceğiz ancak belki sizi takip edersek gizli karargahı bulabiliriz.
yok arkadaşlar ben jacksoncuları toplicam merak etmeyin siz şu an gizli anamerkezin tasarımı üzerinde uğraşmaktayım daha sonra dünyayı ele geçireceğiz merak etmeyin siz nihahahahahahauhaha!
hemen benim yamahayı kesip biçmeye başliim akşama anca biter :twisted: 8O marshallı da organize iş yapıp bir arkadaştan ödünç alacağz herhalde :twisted: lütfen beni de alınn size 2 gitarımı da veriyim ben de gireeyim lütfenn(şakaydı falan ) abi yeni üyeler olayı aşmış bulunmakta