madem gitmiyceksin o zaman neden kasıyosun bunu başarman zor degil yani 😆cerene demiş ki:ya yorgunluktan ölüyorum gelmemek için kasıcam umarım başarabilirim eminim güzel bi gece olacak
İşte dikkatli seyirci, doğru gözlem 😛 Valla o teli bulana kadar sancılı dakikalar geçirdim ama olsun 😀puNker_tuGce demiş ki:Bide birinci molaya kadar sönük gecti biraz ama sonra gaz parcalarla devam edildi bunun nedeni sanırsam soundcheck yaptıktan sonra bas gitarla ilgili bir sorun oldu oyuzden yinede iyi idare ettiniz 😉
Valla ozaman tebrikler kimse cakmamıs zaten 😉batu_han demiş ki:İşte dikkatli seyirci, doğru gözlem 😛 Valla o teli bulana kadar sancılı dakikalar geçirdim ama olsun 😀puNker_tuGce demiş ki:Bide birinci molaya kadar sönük gecti biraz ama sonra gaz parcalarla devam edildi bunun nedeni sanırsam soundcheck yaptıktan sonra bas gitarla ilgili bir sorun oldu oyuzden yinede iyi idare ettiniz 😉
karmancho demiş ki:forgotten ilgin için tesekkürler.. 😀 😀 😀 .walla biraz geç kaldik tanismak için ama olsun..batu ile tanistik zaten daha önce(msnden) 😀 😀 😀 ..
insallah diger abes elemanlari ile de tanisiriz en kisa zamanda.zaten bateristinizle de ayni okuldaymisiz....
ne diyelim upo olarak size basarilar ve kolay gelsin.en kisa zamanda programa da bekleriz..