ule daha ne istiyon yazın kurtulmuşun ankaradan
😀 yerleri değiştirek isrtersen..
şimdi bırakın kedi yavrularını falan da bi iki laf etcem ben mühim..
1- sonunda öyle ya da böyle epey uykusuz geceden sonra beste kaydını tamamlamış bulunmaktayız 8O , hatta ve hatta nokiasupersound'a bile katıldık, hayırlısı.. birkaç nokta var ama burda değinmek gereken; parçanın vokal kayıtlarıyla epey uğraştık bu sefer, anıl'ın sesinde bi sorun oldu çünkü.. bugün itibariyle öğrenmiş bulunuyoruz ki beyefendinin ses tellerinde kanama olmuş(geçmiş olsun la).. ama NSS'ye katılmak adına elimizden bişey gelmediği için şimdilik bu haliyle sunuyoruz kaydımızı :!: anılın yaraları kapanınca tekrardan bi vokal kaydı gözükmektedir ama... acil şifalar diliyoruz..
he bi de unutmadan yeni bestemizi
www.myspace.com/abestr adresinden dinleyebilirsiniz..
2- efem anılın kanaması olduğu için
😛 😆 kısa bi süre gruptan attık.. bu haftaki programlarda süpriz bi isim bize eşlik edicek değerli yorumuyla.. bu ben olabilirim, siz olabilirsiniz.. talih kuşu belli olmaz
😀 şaka bi yana anılın bi süre sesini yormaması hatta konuşmaması gerekiyor. bi aksilik olmazsa perşembe insula, c.tesi de biziz'de bir arkadaşımız bize vokallerde yardımcı olcak.. anılın sadece gitar çalmasına izin vercez
3- bu da sonuncusu; abes 14-15 temmuz tarihlerinde istanbul hazerfan havaalanında gerçekleşcek olan vosfest'te sahne alacak. detayları
www.vosfest.com 'dan veya sevgili ipek'ten(çok büyük teşekkürlerimizi de bu vesileyle iletiyoruz) öğrenebilirsiniz.. çok keyifli bir organizasyon olcağa benziyo.. ben pek sahneden inmicem açıkçası beni izlemek isteyen varsa çok büyük fırsat euehueheu.. he bu da şakaydı, şuna değinmek içindi; bu festivale ankaradan çok sayın NBK ile beraber gitcez kardeş kardeş.. tam süper olcak gibi..
uykum geldi, iyi geceler...