Usta bak sen kendini ele veriyosun yapma... Bi defa Ank. üniversitesinde bizden sonra zaman kalmadığı için grup çıkmadı. Ayrıca Ank. üniversitesi ve replikte biz farklı vokallerle çıktık. Ayrıca fake enrtylerle yazılan mesajlara pek tenezzül edilmiyo. Ayrıca hiç bi müzisyen diğer bi müzisyene böyle ağır ithamlarda bulunmaz. Senin müzisyen olduğuna da inanmıyorum..... Dost acı söyler ama sen dost olamazsın asla... kurulduğumuzdan beri, 3-4 aydır, geldiğimiz bu noktaya ne baba parasıyla ne de eş-dost yardımıyla geldik.... Adam gibi adam olsaydın kimliğini açıklardın bu arada...virtuose demiş ki:abi siz müziği bırakın bence ya🙂
yani ukalalık gibi olmasın ama gerçekten çok kötüsünüz..iyi çalıyosunuz idare eder ama o kız vokalist bi türlü doğru yerden söyleyemiyo hep detone..
ritmci erkek için bişiy demiyorum zaten..
bu arada ben de ank.üni. ve replik de sizden sonra çıkan grubun gitaristyim kızmayın ama dost acı söyler..
Yorum yapmıyoruz artık. Derdiniz anlaşıldı, bi daha da alet edevatınız yokken program yapmaya kalkışmayın haaa.rock_u_ever demiş ki:Ank. Üni.'nde sizden sonra grup çıkmadı evet, 10:30'daki programınıza bi türlü zamanında başlayamadınız,sahneye 3. grubun çıkması gerekirken siz sahneden yeni iniyordunuz. nev'in ukala gitaristi de sinirleri allak bullak etmeye yetti tabii ki ayreten. Eski Hacıyatmaz yeni Catta qully programına ancak 4 buçukta başlayabildi,u.f.o. grubu da mağdur grup olarak kaldı. Vırtuose'ye sonuna kadar katılıyorum o söyledi ne söylenecekse...Ayrıca Hiç bir müzisyen de diğer müzisyenin alet edevatını kullanıp kendininkini kullandırmamazlık yapmaz(Bkz. Anfi ve Zil)..Bu arada ben de Replikte ve Ank.Üni.'nde sizden sonra çalan grubun diğer gitaristiyim.. 8)
rock_u_ever demiş ki:Ben ne diyorum sen ne diyorsun?? Bu kadar da mantıksızca konuşulmaz ki...Alet edevatsız gelen kendileri ahkam kesen kendileri..Kullandığınız anfiler kimindi onu da söyle...Yazık hakkaten yazık bırakın siz bu işleri, inanın müzik siz olmadan daha güzel olacaktır.. 8)
F0r90tteN demiş ki:ben yorum yapayımmm.... hızlı çalmışız yahu parçayı... programın neden çabuk bittiği anlaşılıyorr :twisted:
hako demiş ki:Anıl'ım bunlar sizin için gaz olsun..Babacım hiçbir eksiğiniz yok,tecrübe tecrübe,tecrübe..Başka bişey değil..Arkadaşlar Voltron müziği bırakmayacak,o kadar kolay değil bu işler..Öyle bir kalemde silinmiyor,emek var..Ki zaten bu sene bırakamazsınız müzik falan..Bursa'ya gelceniz daha :twisted: En kısa zamanda konuşuyoruz ve geliyosunuz Bursa'daki mekanımızda çatır çatır çalıyosunuz,ok..En büyük destek benden..Hadi bakalım..