acatalepsyst demiş ki:Meraba arkadaşlar..Anladığım ve okuduğum kadarıyla güzel bir konseri geride bırakmışsınız..Ertesi günü olan önemli bi sınavdan dolayı kalamadım hiç bi gruba malesef..Açıkçası eğlendiğimiz bi konser oldu,olabilecek imkanlar çerçevesinde..Gruba başarılar diliyorum.yakın tarihte yine aynı sahneyi paylaşmak dileiyle..
One More Lie - Ünsal
aleakustik demiş ki:Beendiyseniz ne güsel efenim ehehe.. ezberle şarkıyı bak bi sonaki konserde beraber sööliicez o zaman :metalhead
konsere ne yazıkki gelemedim eminim eksikliğimi hisstmişsinizdir 😀
ama bunun suçlusu kesinlikle valday insanıdır.ben ona söyledim tam 3 te çıkamazsınız diye ama o bana bi ton artislik yaptı olm bütün soundcheck ler filan sabah yapılcak 3 te kesin çıkarız diye.bende lab dan 3:40 ta çıktığım için hiç yetişmeye kasmadım.
bleed konusuna gelince keşke nmfless sen bana söylesydin ben hiç bilmiyodum soundcheck amaçlı olsada bleed çalınacağını.bilsem kesin gelirdim 🙂
ayrıca en sonda valday gerekeni yapcakmış diyerek ne kastettin ben anlamadım ama korktum 😀
soulpossessed demiş ki:ayrıca konsere çok gelmek istememin nedenlerinden biriside doğum günü kutlamasına sizin konserle başlamak isterdim ama nese geçti artık. bu arada böyle kuru kuruya doğumgünü kutlanmaz ama neyse artık😉
richard_wakefield demiş ki:arkadaşlar ODTÜ'de gerçekten çok eğlendik çok teşekkür ediyoruz 5inizede. Çok çalışıp bu zor müziği başarılı şekilde icra etmenize hayranım. Gazi konserine göre hepinizi sahnede daha hareketli, daha kendinden emin gördüm. yeni bestede yolda sanırım bakalım nasıl birşey olacak.
bazı iddialar duydum: bektaş, bundan sonra konserlere lipton t-shirtyle çıkarsan lipton senin aylık çay tüketimini karşılayacakmış doğru mu? batarlar valla. birde tama nın sana özel ince belli bardak yerleştirmeli bir davul seti hazırladığını yazdı gazeteler?
inanç: saçları kestirmişsin, hayırlı olsun diyorum bi ara görüşelim kafamda tasavvur edemiyorum abi🙂
ayrıca valday arkadaşımın soulpossessed insani hakkındaki yorumlarına katılıyorum. ODTÜ konserindeki en büyük isteğim bir yanımda sırma saçlı soulpossessed bir yanımda ege arkadaşım ile headbang yapmaktı başka konsere artık diyorum..
soulpossessed demiş ki:yav bırak sen şimdi bunları bektaş🙂 benim doğumgünü için ne zaman özel konser veriyosunuz onu söyle bana🙂
ayrıca müzik hayatınızda çok çok başarılar 😉