Abiler ablalar kardeşler toplanın deveye yeniden hendek atlatacağız

• Konuyu açan Konuyu açan Amon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ukrayna Rusya savaşı yüzünden benim motosiklet alma olayı yalan oldu. Honda 2022 yılı başında otomobil bazında Rusya pazarından çekilmişti ama motosiklet sevkiyat ve dağıtımını devam ettiriyordu.
Türkiye siparişleri de Rusya üzerinden geliyormuş savaş ile birlikte Honda tüm sevkiyatları durdurmuş. Honda Türkiye motosikletin gelmesinin 1 yıl veya daha fazla sürebileceğini söyledi.
Sizin anlayacağınız motosiklet gelemiyor gelse dahi zamanı belirsiz. Honda Türkiye paramı geri iade etti.

Şimdi sattığım tüm ekipmanları geri toplamaya karar verdim. Alacağım gitar belli o konuya girmeden Lambalı amfi dışında bir amfi alacağım çünkü hala içimde bir motosiklet heyecanı var. Çok fazla para harcama niyetinde değilim o yüzden.

Aklımda ve forumlarda ki yazışmaların ışığında Boss Katana artist mk2 var.

Ha derseniz ki güzel kardeşim o cihazdan daha iyisi var bir paylaşırsanız bu garibanı bir kez daha mutu edersiniz.
Saygılarımla 🙂

düz katana ile fiyat farkını ödemek istiyor musun?

Artist iyidir, alacak olsam düşünmeden alırım ama bütçe kısıtlıysa katana'nın yazılım ile yaptığı birkaç ayarı ön panele taşımışlar Artist'te... hoparlör bile aynıyken bilemedim... bu biraz canlı kullanımda bilgisayar aç ya da preset kaydet uğraşmayıp sahnede eski usül elimle değişirim ağa diyenler için Premium Katana adeta

parasını hiç bilmesem güzel amfi direkt artist alırım

ha bir de kullanıcı tanıdık diye cevap yazdım... başlığı konuya has yazarsan cevaplar çoğalır, normalde açıp bakmam bile böyle beyler hadi muhabbete tarzında başlıklara 🙂

Eğer para sınırlaması olmadan solid state bakıyorsam Artist düşünmezdim ben. O tarz modelleme amfilerinde Katana-100 mk2 yeterince iyi bence. Eğer hoparlörü yeterli gelmiyorsa ayrıca alarak kendim bir V30 ya da Demon filan takmayı yeğlerim. (Bu arada bu fiyatlar beni de düşünmediğim yerlere itti, yeni kabin almak yerine 1000TL'lik Harley Benton kabin alıp içine HESU Demon koymayı düşünüyorum şu anda)

Şunlara bakardım ben:
  • Orange Super Crush 100 (bu hala ülkeye gelmedi ama sanırım)
  • Boss Nextone Stage
  • Boss Katana-100 mk2
  • Yeni Line 6 Catalyst'lar iyi olacak gibi hissediyorum ama bilemedim. Dünyanın her yerinde stok dışı zaten.
Nextone ama bir bakılması gerek. Hala Orange Crush'larla birlikte favori solid state amfim. Kısaca işte bir Zuhal'e gidip Nextone çalmadan karar verme diyorum.

Son düzenleme:
ha bir de kullanıcı tanıdık diye cevap yazdım... başlığı konuya has yazarsan cevaplar çoğalır, normalde açıp bakmam bile böyle beyler hadi muhabbete tarzında başlıklara 🙂
Şimdi güzel abim mübarek abim. Amfi tavsiye diye bir başlık açsam sizler gibi eski bilge ceylanlar verir veriştirirdi bana. Ulen sende mi bürütüs diye 🙂 Tanımasam da seviyorum abimm seni. Açık sözlülüğün ile bana bir takım hayat dersleri verdin. En azından kıt aklımla her şeye salça olmamayı senden öğrendim diyebilirim. 🙂
Eğer para sınırlaması olmadan solid state bakıyorsam Artist düşünmezdim ben. O tarz modelleme amfilerinde Katana-100 mk2 yeterince iyi bence. Eğer hoparlörü yeterli gelmiyorsa ayrıca alarak kendim bir V30 ya da Demon filan takmayı yeğlerim. (Bu arada bu fiyatlar beni de düşünmediğim yerlere itti, yeni kabin almak yerine 1000TL'lik Harley Benton kabin alıp içine HESU Demon koymayı düşünüyorum şu anda)

Şunlara bakardım ben:
  • Orange Super Crush 100 (bu hala ülkeye gelmedi ama sanırım)
  • Boss Nextone Stage
  • Boss Katana-100 mk2
  • Yeni Line 6 Catalyst'lar iyi olacak gibi hissediyorum ama bilemedim. Dünyanın her yerinde stok dışı zaten.
Nextone ama bir bakılması gerek. Hala Orange Crush'larla birlikte favori solid state amfim. Kısaca işte bir Zuhal'e gidip Nextone çalmadan karar verme diyorum.
Sağolasın abimmmm.
Deniyeceğim.

Aslında para mühim değil desem. Motosiklet için yurda nasıl getiririm arayışlarım devam ediyor. Yada gönlüme uyan bir başka araç bulursam ona yönelirsem diye elimde ki birikmiş ciddi nakdi çok öldürmeyeyim diyorum.
Aslında mühim değil ama mühim (ne saçma anlattım ya)
Birde benim çabuk sıkılma gibi bir durumumda var. Ayran gönüllü denen tiplerdenim. Bugün büyük heves duyuyorum yarın bir gün aman ya ne uğraşacam diyi veriyorum. (Çok kötü bir karakterim var bu konuda çok mücadele ettim ama yok alışmış g.tte don durmaz misali düzeltemedim işte)

Şimdi güzel abim mübarek abim. Amfi tavsiye diye bir başlık açsam sizler gibi eski bilge ceylanlar verir veriştirirdi bana. Ulen sende mi bürütüs diye 🙂 Tanımasam da seviyorum abimm seni. Açık sözlülüğün ile bana bir takım hayat dersleri verdin. En azından kıt aklımla her şeye salça olmamayı senden öğrendim diyebilirim. 🙂
ahahah güzel yaşa ... estağfurullah ... ama evet amfi mi zart mı diye sorsan ıslak plaj terliği ile ağzına vurulması olasıydı 🙂

Geri