Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar. Başlıkta da belirttiğim gibi bana açık havada ses kaydetmem için bir cihaz lazım. Elektrik olmadığı için şarjlı bir cihaz lazım. Fiyatı önemli değil. Akustik gitar ile vokal kaydı için kullanacağım. Teşekkürler şimdiden.
Fiyat önemli değil ise Zoom H6 Xlr Ses Kayıt Cihazı - n11.com
Bir de şurda kullanılan var sen böyle bir cihaz istiyorsun sanırım ancak modeli belirleyemedim üsttekine benziyor sanırım.
Ben de Zoom derim. H4N modeli de yeterince iyi iş çıkarır. Yalnız, açık havada en önemli sorun rüzgar. O yüzden ek olarak videodaki gibi bir windscreen (windshield) de kullanın mutlaka.
Fiyat önemli değil ise Zoom H6 Xlr Ses Kayıt Cihazı - n11.com
Bir de şurda kullanılan var sen böyle bir cihaz istiyorsun sanırım ancak modeli belirleyemedim üsttekine benziyor sanırım.
Ben de Zoom derim. H4N modeli de yeterince iyi iş çıkarır. Yalnız, açık havada en önemli sorun rüzgar. O yüzden ek olarak videodaki gibi bir windscreen (windshield) de kullanın mutlaka.