Açıkça yaralama/ölüm tehdidi içeren mesajları görmezden gelen Turkrock yönetimi hakkında

Aşağıdaki ifadeler, şu anda AKTİF olan bir başlıkta yer alıyor ve yazan kişi de halen siteye üye:

"Aptal bu benim ilanim istedigimi yazarım hem gelip beni aşağılamaya calisip tahrik ediyorsun hem de üstte kalmaya calisiyosun senin gibi binlercesini gördüm...
sana ne girip çıkıyor eziksin beğenmiyorsan git senden başka yazan mi va
Kim bilir hangi gitarist seni guruptan postaladi ben en azından senin gibi koltuğumda ölmeyi beklemicem senin rüyanda bile goremeyecegin yerlerde çalıyorum senin gibi bi cakalla ağız dalaşına ibrati alem için girmişim benim daha önce adam vurmusum sabikam var gene vururum"

Bunların silinmemesinin nedeni, olası bir soruşturma olması durumunda delillerin karartılmaması için mi? Bir fikri olan var mı?

Peki üyenin halen sitede elini kolunu sallaya sallaya mesaj atabilmesi ve üye olması nasıl açıklanıyor?

Ben artık gerçekten burada durmak istemiyorum.

Özel mesaj olarak tarafıma iletilen bir mesaj paylaşayım. Maalesef var böyle komedi tipler aramızda. Raporladık ve engelledik ama aksiyon alındı mı meçhul.

IMG_8412.webp

IMG_8413.webp

Özel mesaj olarak tarafıma iletilen bir mesaj paylaşayım. Maalesef var böyle komedi tipler aramızda. Raporladık ve engelledik ama aksiyon alındı mı meçhul.

176063 eklentisini görüntüle
176064 eklentisini görüntüle
Özel mesaj hadisesi de farklı tabii, ama burada herkesin erişimine açık şekilde tehdit mesajları var.
Başlığı kilitlersin, adamı atarsın, ama mesajları saklarsın. Gayet basit.
Oysa adamın eleman aranıyor başlığı duruyor, içindeki tehdit mesajları da uyarı ile gizlenmiş halde !!!
Hakaret-küfür ile yaralama-ölüm tehdidini aynı kefeye koymak nasıl bir mantıktır? "Uyarı" mı aldı şimdi yani bu vatandaş???

Bu matematiği hala anlamış değilim. Bir keresinde artık tüm forumun illallah ettiği türden çok saçma bir sorunun altına arkadaş sadece google ana sayfası linki attı ve banlandı. Çok yakın arkadaşım…. 🙂
Geçen, teori gereksiz diyen arkadaşa sen hiç bir ___ bilmiyorsun dedim diye uyarı aldım. Herkese saldıran arkadaş hala devam ediyor mesela.
Bazen acaba burdaki has insanlarla şöyle gidebileceğimiz başka forum alemi var mıdır, yoksa yeni site mi kodlanmalıdır diye düşünmüyor değilim.

Bu matematiği hala anlamış değilim. Bir keresinde artık tüm forumun illallah ettiği türden çok saçma bir sorunun altına arkadaş sadece google ana sayfası linki attı ve banlandı. Çok yakın arkadaşım…. 🙂
Geçen, teori gereksiz diyen arkadaşa sen hiç bir ___ bilmiyorsun dedim diye uyarı aldım. Herkese saldıran arkadaş hala devam ediyor mesela.
Bazen acaba burdaki has insanlarla şöyle gidebileceğimiz başka forum alemi var mıdır, yoksa yeni site mi kodlanmalıdır diye düşünmüyor değilim.
Ve o teori gereksiz diye başlık açan kişi çok açık bir şekilde troll idi.
Yeni bir site veya forumun altyapısına destek verecek birikimim yok. Ama üye olarak kesinlikle katkıda bulunurum. Buradaki çifte standartlı ve vurdumduymaz tavırdan gerçekten sıkıldım.

Forum moderasyonunun yeterli olduğunu ve özen gösterildiğini açıkçası düşünmüyorum. Tekrar yekrar açılan basit saçma konular ve hakaret içerikli bolca mesaj olması kaliteyi düşürüyor.
Forumda moderasyon sıfır. Eskiden moderatörler vardı, artık yok. Sanırım site sahibi herhangi bir şekilde yetki veya sorumluluğu paylaşma fikrine tahammül edemiyor.

20 yıllık üyeliğimi kaybettim (ugurock), ergenin biriyle dalga geçtim (malum arama yapmadan konu açtığı için) geldi anama sövdü, o forumda devam etti, biz banlandık. Şimdi de sadece grup/elaman arayanlar haricinde 1-2 yardım istenen konuya yorum yapmak dışında katkı da bulunmuyorum. Maalesef moderasyon yok forumda, eski halinden de eser yok zaten.

senin gibi bi cakalla ağız dalaşına ibrati alem için girmişim benim daha önce adam vurmusum sabikam var gene vururum"

Bunların silinmemesinin nedeni, olası bir soruşturma olması durumunda delillerin karartılmaması için mi? Bir fikri olan var mı?

Peki üyenin halen sitede elini kolunu sallaya sallaya mesaj atabilmesi ve üye olması nasıl açıklanıyor?
Hakaret-küfür ile yaralama-ölüm tehdidini aynı kefeye koymak nasıl bir mantıktır? "Uyarı" mı aldı şimdi yani bu vatandaş???
Yeterli değil.
"-Ürünün manuelini oku" deseydi, uyarısız bir şekilde kesin atılırdı.

Son düzenleme:

Geri