A Ahmet32 22 Kasım 2020 #1 Merhaba arkadaşlar 2.el bir elektro gitar alıyorum fakat pek anlamıyorum ses örnekleri resimleri atıldı bana yardımcı olabilecek birisi varsa özele gelebilirse çok sevinirim biraz acil. resim:file:///C:/Users/ahmts/Desktop/G%C4%B0TAR%20YAKIN.jpg.PNG Son düzenleme: 22 Kasım 2020
Merhaba arkadaşlar 2.el bir elektro gitar alıyorum fakat pek anlamıyorum ses örnekleri resimleri atıldı bana yardımcı olabilecek birisi varsa özele gelebilirse çok sevinirim biraz acil. resim:file:///C:/Users/ahmts/Desktop/G%C4%B0TAR%20YAKIN.jpg.PNG
kadir6185 22 Kasım 2020 #2 F Gitar Atölyesi: İkinci El (Kullanılmış) Gitar Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz (I.Bölüm) (fgitaratolyesi.blogspot.com) İkinci el gitar alırken neye dikkat etmeliyim? | turkrock.com
F Gitar Atölyesi: İkinci El (Kullanılmış) Gitar Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz (I.Bölüm) (fgitaratolyesi.blogspot.com) İkinci el gitar alırken neye dikkat etmeliyim? | turkrock.com
A Ahmet32 22 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 kadir6185 demiş ki: F Gitar Atölyesi: İkinci El (Kullanılmış) Gitar Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz (I.Bölüm) (fgitaratolyesi.blogspot.com) İkinci el gitar alırken neye dikkat etmeliyim? | turkrock.com Hepsini görmek için tıklayın... Ses örneği atıldı rica etsem bakabilir misiniz ? ben anlamıyorum da
kadir6185 demiş ki: F Gitar Atölyesi: İkinci El (Kullanılmış) Gitar Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz (I.Bölüm) (fgitaratolyesi.blogspot.com) İkinci el gitar alırken neye dikkat etmeliyim? | turkrock.com Hepsini görmek için tıklayın... Ses örneği atıldı rica etsem bakabilir misiniz ? ben anlamıyorum da
kadir6185 22 Kasım 2020 #4 Ahmet32 demiş ki: Ses örneği atıldı rica etsem bakabilir misiniz ? ben anlamıyorum da Hepsini görmek için tıklayın... Doğru yönlendirmiş olmam, sesleri konuya yükleyin görenler yazar elbet
Ahmet32 demiş ki: Ses örneği atıldı rica etsem bakabilir misiniz ? ben anlamıyorum da Hepsini görmek için tıklayın... Doğru yönlendirmiş olmam, sesleri konuya yükleyin görenler yazar elbet