Jrg olabilir mi? İllk kez duydum.İbanez rg200u red
Jrg olabilir mi? İllk kez duydum.İbanez rg200u red
Jrg200u zaten hocam, ben rg200u yazmışım özür dilerim, neden?Jrg olabilir mi? İllk kez duydum.
4000 tl filan yazmışssınızda bu gitarı o fiyata aldıysanız kazıklanmışsınız baya.Jrg200u zaten hocam, ben rg200u yazmışım özür dilerim, neden?
Hayır hocam, akustik gitar, klasik gitar, ardından hızlıca ibanez bir gitar aldım, ayrıca bu ibanez de 2600 küsüre aldım set olarak her şeyiyle, direkt başlar başlamaz 5kya kadar hızlıca bütçe değiştim gitarlar edindim, fender telecaster playerr aldım ilk 1.5 kusuratlarda ikinci el4000 tl filan yazmışssınızda bu gitarı o fiyata aldıysanız kazıklanmışsınız baya.
böyle yorumları neye dayanarak yazıyorsunuz? forum luthier doldu maşallah... ibanez'lerin ağaç yapısı ne demek, her türlü ağaç var.... hassas olmak ne demek, çürük mü?
Yanlış demiş demedim, Ibanez'lerin genel olarak çürük ağaçlardan yapıldığı gibi muallak bir cümle ile yanıltıcı yorum oluyor, neyse sorun spesifik olarak onu yazmak lazım anlamında dedim. Bu konu tavsiye başlığı değil ama sonuçta birileri okuyup bilgileniyor.ıhlamur ağacı diğer ağaçlara göre daha hafif ve yumuşaktır. darbelere karşı daha dayanıksızdır. yanlış bir şey dememiş.
Hocam ben senin yazdığın hiçbir şeyi anlamadım biraz yazım kurallarına dikkat ederlim lütfen.Hayır hocam, akustik gitar, klasik gitar, ardından hızlıca ibanez bir gitar aldım, ayrıca bu ibanez de 2600 küsüre aldım set olarak her şeyiyle, direkt başlar başlamaz 5kya kadar hızlıca bütçe değiştim gitarlar edindim, fender telecaster playerr aldım ilk 1.5 kusuratlarda ikinci el
Yanlış demiş demedim, Ibanez'lerin genel olarak çürük ağaçlardan yapıldığı gibi muallak bir cümle ile yanıltıcı yorum oluyor, neyse sorun spesifik olarak onu yazmak lazım anlamında dedim. Bu konu tavsiye başlığı değil ama sonuçta birileri okuyup bilgileniyor.