halilpazarlama 20 Mayıs 2015 #22 Dün sabaha karşı beşte tuvalete kalktım eşim oynuyordu. Sabah işe giderken baktım bilgisayarı açık unutup yatmış.
Dün sabaha karşı beşte tuvalete kalktım eşim oynuyordu. Sabah işe giderken baktım bilgisayarı açık unutup yatmış.
Hardernative 29 Mayıs 2015 #23 "Free For All" oyunda ittifak kurarak bir oyunu daha mundar eden milletimiz...
7r7 29 Mayıs 2015 #24 theparanoid demiş ki: doğru yerde doğru zamanda bulunmak önemli. 2 dk içinde 1. olarak bulabiliyorsunuz kendinizi. Hepsini görmek için tıklayın... oyunun sonlarına doğru space tuşuna abanıcaksınız diye ülkecek korkuyoruz 😀
theparanoid demiş ki: doğru yerde doğru zamanda bulunmak önemli. 2 dk içinde 1. olarak bulabiliyorsunuz kendinizi. Hepsini görmek için tıklayın... oyunun sonlarına doğru space tuşuna abanıcaksınız diye ülkecek korkuyoruz 😀
mnsth 29 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi #25 Server muhabbetini kaldırmışlar, türkü türke yediriyorlar artık 🙂
Kerem 29 Mayıs 2015 #27 Böyle rezillik göremedim abi nick'e ne yazdıysam yediler beni! İşin şakası bir yana yeteneksizim be abi 😀 oynayamıyorum
Böyle rezillik göremedim abi nick'e ne yazdıysam yediler beni! İşin şakası bir yana yeteneksizim be abi 😀 oynayamıyorum