Merhaba. Ben fl studiodan phonk beat yapıyorum da sizce akai mpk mini mi daha iyidir yoksa arturia minilab 3 mü daha iyidir? Birinin drum pad olarak avantajı var diğerinin de tuşları daha iyi
Kesinlikle katılıyorum. Arturia Minilab 3 kullandım. Akai'ye göre daha iyiydi. Ama oyuncak. Küçüçük ve cok kalitesiz tuşları var her ikisinin de. Pad'ler de oyuncak. Tek güzelliği, çok hafif. Ordan oraya taşıyacaksanız bir avantaj olabilir bu. Onun dışında, 25 tuş ama "mini olmayan" modellere bakın. Arturia'yı alır almaz elden çıkardım. Paraya yazık oldu.Bu mini serilerinin tuşları normal klavye tuşlarına göre daha küçük oluyor. İlerleyen zamanda zorluk çıkartıyor. Bende Korg Mini midi klavye almıştım, sonrasında Arturia Keylab'a (mini olmayan Essentials modeline) geçtim. Keşke en başta onu alsaymışım boşuna para kaybı oldu.
Kesinlikle katılıyorum. Arturia Minilab 3 kullandım. Akai'ye göre daha iyiydi. Ama oyuncak. Küçüçük ve cok kalitesiz tuşları var her ikisinin de. Pad'ler de oyuncak. Tek güzelliği, çok hafif. Ordan oraya taşıyacaksanız bir avantaj olabilir bu. Onun dışında, 25 tuş ama "mini olmayan" modellere bakın. Arturia'yı alır almaz elden çıkardım. Paraya yazık oldu.Bu mini serilerinin tuşları normal klavye tuşlarına göre daha küçük oluyor. İlerleyen zamanda zorluk çıkartıyor. Bende Korg Mini midi klavye almıştım, sonrasında Arturia Keylab'a (mini olmayan Essentials modeline) geçtim. Keşke en başta onu alsaymışım boşuna para kaybı oldu.
Hiçbir markanın ürününü kullanmadım daha yeni yeni başlıyorum.Native Instruments ın ürünleri ile Tecrübeniz oldu mu hiç ?
Mesela minilab 3 ile phonk beat yapılır mı?Kesinlikle katılıyorum. Arturia Minilab 3 kullandım. Akai'ye göre daha iyiydi. Ama oyuncak. Küçüçük ve cok kalitesiz tuşları var her ikisinin de. Pad'ler de oyuncak. Tek güzelliği, çok hafif. Ordan oraya taşıyacaksanız bir avantaj olabilir bu. Onun dışında, 25 tuş ama "mini olmayan" modellere bakın. Arturia'yı alır almaz elden çıkardım. Paraya yazık oldu.
6 yaşında çocuk ellerine sahip değilseniz, herhangi bir markanın mini modelini düşünmeyin derim.
Keylab de phonk müzik yapılabilir mi?Bu mini serilerinin tuşları normal klavye tuşlarına göre daha küçük oluyor. İlerleyen zamanda zorluk çıkartıyor. Bende Korg Mini midi klavye almıştım, sonrasında Arturia Keylab'a (mini olmayan Essentials modeline) geçtim. Keşke en başta onu alsaymışım boşuna para kaybı oldu.
Oldu tabi. Komplete A25 kullanıyorum şu an. Tuşları çok çok iyi. Pad olması eğer önemliyse sizin , pad yok bu modelde. Beat vs yapan biri değilim. O yüzden tecrübem yok o konuda.Native Instruments ın ürünleri ile Tecrübeniz oldu mu hiç ?
Çok teşekkür ederim. Bende beat yapmayacağım akorlar ve melodi için kullanacağım ufak bir MIDI istiyorum biraz daha ısındım açıkcası Native instruments aOldu tabi. Komplete A25 kullanıyorum şu an. Tuşları çok çok iyi. Pad olması eğer önemliyse sizin , pad yok bu modelde. Beat vs yapan biri değilim. O yüzden tecrübem yok o konuda.