evet herhangi bir şey için sadece 6 track ile sınırlı. deneme sürümü gibi düşün, fl'de de kayıt edemiyorsun, bunda onu kısıtlamamışlar da track sayısını kısıtlamışlar, plugin, sample falan da yok gibi tabii. intro'da biraz daha fazla var ama o da çok ucuz yani ara bi deneme sürümü gibi, tam bir track yapamayabilirsin, ben de fikirleri hızlıca çıkartmak için kullanıyorum, nedense ara yüzü baya ilham veriyor. uzun işe girişeceğimde studio one'a geçiyorum. loopcloudda üyelik yokken indirdiğin seslere erişebiliyorsun ama yeni ses alamıyorsun, puanların da hiçbir zaman silinmiyor. ayrıca uygulaması da splice'ınkinden çok çok daha iyi, splice neden bu kadar abartılıyor anlamıyorum.6 kanal ile sınırlı derken, tüm enstrumanlar için mi. drumları, melodileri, padleri diziyoruz ya tracklere, onlar da dahil mi. flde track sayısı 500 mesela. eğer dediğin gibiyse çok saçmaymış, kaldı ki 16 bile az bence. analog lab pro var bende, intro kullanmam herhalde. sample sitesi olarak splice kullanıyordum ben, aylık ücreti yorunca kestim aboneliği. loopcloudda mesela üyelik bitince içinde krediyle aldığımız seslere erişebiliyor muyuz, depolayalım bari.
düşündüm de abletonda bitirdiğim parçalar studio one'dakinden daha fazla, bazen kısıtlı olmak da işe yarıyor 🙂