UGUitaR 11 Ağustos 2024 #21 BaHeS_07 demiş ki: Hocam bildiğimiz waxı gitarın kasasına mı sürüyorsunuz? Bilmediğimden soruyorum. Hepsini görmek için tıklayın... dostum bildiğin vax hangisi bilmiyorum ama d'addario marka 2.step guitar wax kullandığım ürünün ticari ismi.
BaHeS_07 demiş ki: Hocam bildiğimiz waxı gitarın kasasına mı sürüyorsunuz? Bilmediğimden soruyorum. Hepsini görmek için tıklayın... dostum bildiğin vax hangisi bilmiyorum ama d'addario marka 2.step guitar wax kullandığım ürünün ticari ismi.
BaHeS_07 11 Ağustos 2024 #22 UGUitaR demiş ki: dostum bildiğin vax hangisi bilmiyorum ama d'addario marka 2.step guitar wax kullandığım ürünün ticari ismi. Hepsini görmek için tıklayın... Heee enstrüman için bir an bildiğimiz wax krem mi diye düşündüm de doğrudur hocam
UGUitaR demiş ki: dostum bildiğin vax hangisi bilmiyorum ama d'addario marka 2.step guitar wax kullandığım ürünün ticari ismi. Hepsini görmek için tıklayın... Heee enstrüman için bir an bildiğimiz wax krem mi diye düşündüm de doğrudur hocam