- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam dikkat ederim.İlgilendiğin için tekrar sağol.
Evet ahbap kalınlıklar farklı.Bunu en basit sol telinden anlarsın.Akustik telinde sol teli de sarımlı.maresal demiş ki:Arada fark mı var ilk kez duyuyorum benim bildiğim bir çok kişi akustik gitarına bildiğimiz elektro teli takıyo(ben dahil) Ayrı teller olduğunu ilk kez duyuyorum.
Ayrıca kalınlıkları şu şekilde:009,011,016,024,032,042(elektro teli 😀
gogostar demiş ki:Akustik gitar telleri bana elektro gitarlara göre hep daha sert ve gergin gelir.
Başka akustik gitarlar çaldıysan bu hissi anlarsın. Acaba senin gitarında bu his daha mı fazla belli oluyor? Ya da sorun sandığın şey acaba normal birşey mi?
Ben uzun süre akustik gitar çalamam... Gitarı çalıp bırakana kadar hep rahatsızlık hissederim...
😀 Adamım bas gitarda daha rahat çalıyom.İlginç ama öle.Tansiyon-DavuL demiş ki:Bass Gitar Calsan intahar edersin heraLde parmak ucLarı Su Topluyor.ineyle Tek Tek indiriosun 🙂
P_E_N_A demiş ki:the_scorpions benim bildiğim 12. perde de tellerin frete uzaklığı en fazla 4 mm olur...bundan aşşağısı da tellerin cızırdamasına ve sap ayarına göre değişir...4-5. mm normal gibi geliyor bana