ornek gondermediginiz icin kesin olmamakla birlikte iki secenek var,Selamlar bazı studyo ve konser kayıtlarinda gördüğüm akustik gitara yanlış bilmiyorsam daha hasas detaylı ses versin diye takılan alet hakkında bilgisi olan var mı. Almak ne kadar mantıklı bar müzisyenlgi için gerekli olur mu
Burdaki batunun gitarındaki duzenekten bahsediyorum aslında. Sanırım dediğiniz gibi feedback kapağı var. Feddback derken acaba tam olarak ne ise yarıyor sahnedeyken gitarı rahat mı duymayı sağlıyor tam çözemedim.ornek gondermediginiz icin kesin olmamakla birlikte iki secenek var,
ya feedback kapagidir yada akustik mikrofonudur.
feedback kapagi akustik deligi kapatan yumusak plastik kaucuk kivaminda bi maddedir, sahne gibi ortamlarda feedback sorununu ortadan kaldirir evde calisirken de akustik delik kapanacagi icin sessizlesecektir,
feedback kapagi degil mikrofondan bahsediyorsaniz sayet, elektro akustik preamp’a sahip olmayan/kaliteli olmayan gitarlar icin ekstra mikrofon takilir
soylediginizden yola cikarak barda sahne alirken feedback sorunu yasiyorsaniz feedback kapagi, manyetik sebebiyle kalitesiz sound aliyorsaniz iyi bi mikrofon almanizi oneririm,
bi arkadasimizin da bahsettigi opucuk tarzi aletler de var yapistirmali mikrofon diye adlandirabiliriz, asiri kaliteli oldugunu dusunmuyorum(zamaninda kullandigim kalitesiz olabilir) bana kalirsa opucukler de gun kurtarmalik urunlerdir
merak ettiginiz baska konu varsa sorabilirsiniz🙂
Uğuldamayı engellemek için[Feddback derken acaba tam olarak ne ise yarıyor
Burdaki batunun gitarındaki duzenekten bahsediyorum aslında. Sanırım dediğiniz gibi feedback kapağı var. Feddback derken acaba tam olarak ne ise yarıyor sahnedeyken gitarı rahat mı duymayı sağlıyor tam çözemedim.