Merhaba arkadaşlar ben 2 sene akustik çaldım sadece ritimle kafama göre ve artık solo ve rock çalmak istediğim için bir elektro gitar almaya karar verdim ve şu linkteki Harley Benton gitarı aldım
Almakla hata mı ettim noldu çok mu dandik bilmiyorum görüşlerinizi bekliyorum.
Sonra ton almak için bana ses kartı al dediler onuda aldım Focusrite Scarlett Solo bir ses kartı aldım şimdi plugin falanda kurdum Bias FX 2 Guitar Rig Daw derken ben bu gitardan istediğim tonları alamıyorum arkadaşlar ritim çalmaya çalıştığımda ses patlıyor ne yaptıysam olmuyor akustiğim gibi güzel olmuyor cidden Cort AD810 dan aldığım zevki bu gitardan alamıyorum ben birşeyleri yanlış mı yapıyorum? Gitar SSS olduğu için mi böyle HSS almayarak hata mı ettim beni bir aydınlatın.
Harley Benton ST-62 BK Vintage Series
Electric Guitar Body: Basswood, Bolt-on neck: Vintage caramelised maple, Fretboard: Laurel, Neck profile: "C", Fretboard radius: 305 mm (12"), 22 Frets, Scale: 648 mm, Nut width: 42 mm, Double-Action truss rod, Pickup: 3 Roswell STA Alnico-5...
www.thomann.de
Almakla hata mı ettim noldu çok mu dandik bilmiyorum görüşlerinizi bekliyorum.
Sonra ton almak için bana ses kartı al dediler onuda aldım Focusrite Scarlett Solo bir ses kartı aldım şimdi plugin falanda kurdum Bias FX 2 Guitar Rig Daw derken ben bu gitardan istediğim tonları alamıyorum arkadaşlar ritim çalmaya çalıştığımda ses patlıyor ne yaptıysam olmuyor akustiğim gibi güzel olmuyor cidden Cort AD810 dan aldığım zevki bu gitardan alamıyorum ben birşeyleri yanlış mı yapıyorum? Gitar SSS olduğu için mi böyle HSS almayarak hata mı ettim beni bir aydınlatın.