Merhaba, Ben “no name” şarkı sözü yazarı ve besteciyim. Uzun yıllardır şarkı sözleri yazıyorum. Yapay zeka desteği ile bunların çoğunu besteledim. Hit olacağına emin olduğum onlarca her türden şarkım var. Ağırlıklı olarak türkçe pop müziği için şarkılar ürettim ve üretmeye devam ediyorum. Türkçe pop, slow pop, synthwave pop ve yeni alternatif müzik gruplarının yaptığı tarzda altnernative altyapılı birçok şarkım var. Türkçe popu çok seviyorum. Atarlı, giderli sözler yazmak, yer yer kelime oyunu yapmak veya şarkıda anlatılmak isteni mizahi olarak da anlatmak tam bana göre. Ne yazık ki sektörün ve benim gibi no name bestecilerin kanayan yarası birilerine ulaşmak veya şarkıları, besteleri ulaştırmak. Bir bestecinin şarkısı tuttuğunda herkesin ona koştuğu bir dönemde yeni yeteneklere, yeni müzisyenlere sektörde maalesef yer ve fırsat verilmiyor. Ben de sırf bu yüzden benim gibi daha önce profesyonel deneyimi olmayan, dijitalde şarkı yayınlamamış biri ile işbirliği yapmak istiyorum. Beraber single veya albüm çıkarmak, klip çekmek, dijital
platformlarda yayınlamak istiyorum. Umarım kendimi anlatabilmişimdir, bestelerimi seslendirmek isteyen, profesyonel müzik yapmak isteyenlerin mesaj yoluyla ulaşmasını rica ediyorum. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. || Ya da beraber şarkı yapacağım Onurr & Alper ikilisi gibi şarkı sözleri yazıp besteleyeceğimiz gitar çalmasını bilen bir müzik ortağın olmak isteyen de ulaşabilir. İstanbul Anadolu Yakası.

platformlarda yayınlamak istiyorum. Umarım kendimi anlatabilmişimdir, bestelerimi seslendirmek isteyen, profesyonel müzik yapmak isteyenlerin mesaj yoluyla ulaşmasını rica ediyorum. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. || Ya da beraber şarkı yapacağım Onurr & Alper ikilisi gibi şarkı sözleri yazıp besteleyeceğimiz gitar çalmasını bilen bir müzik ortağın olmak isteyen de ulaşabilir. İstanbul Anadolu Yakası.