Amfi genel anlamda boğuk. Ama demek değil ki kötü. Blues Jr'dan iki gömlek üstündür. LP ile kullanımda bite kapalıyken kesinlikle treble potu sona dayanmalı.Meraklısı seveni çok ama yazmasam olmaz.
Tech 21 trademark 60 ne yaptıysam anlaşamadık. Bunda büyük oranda 57 classic ve Clalssic Plus manyetiklerinin de etkisi büyük ama boğuk kaldı amfi.
Abi bi ara satanistten elektrogitar diye bir ilan vardı; bin küsür tl ye cort x2 satıyordu. 😀LES PAUL 1974 MAYA ELEKTRO GTAR - En Uygun Özel Yapım Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 242598846
eğer aramızdan birisi bu gitara bu parayı verirse yakında sağlam bir hikaye dinleyeceğiz.
Boss gt100 tek kelime ile hayal kırıklığı idi benim icin
Tonlari kesinlikle rezalet. Gt8 bile cok daha basarili gelmişti. İnternetten indirilen patch ler bile istediğim tonlarla yakından uzaktan alakası yoktu.neyi beğenmediniz mesela? bende bir ara düşündüm ama hiç kullanmadım?
Tonlari kesinlikle rezalet. Gt8 bile cok daha basarili gelmişti. İnternetten indirilen patch ler bile istediğim tonlarla yakından uzaktan alakası yoktu.
Kulaklıkta bile rezaletsize amfiyle mi kötü geldi yoksa monitörde mi? her ikisinde de kötü geldiyse eyvah.
Ibanez RG 3120 : Böyle bir asalet olamaz incecik sapıyla samuray kılıcı gibi bir süper strat ve harika bir flame maple kapağa sahip, üstelik gövdesi de maun lakin bir kere iyi ses alamadım kendisinden... Bir de powder cosmo köprü nedir arkadaş rezil bir mat kaplama, oysa biraderi olan cosmo black candır. Kımıl kımıl böyle...
Hocam sizin gitarın görüntüsü de son modifiyeli hali de çok güzeldi vallahi. Hala aklımda.97 modelini hala kullanıyorum (hatta 97'den beri tek gitarım). Elektronikleri komple değiştirdim, asıl sorun kapasitördü ama o değişince pot'lar değişmek gerekti sonra zaten komple kablosuna kadar...vol. pot 1mohm ama kapasitör inanılmaz tiz yiyordu, tone pot değerinden emin değilim. Hani bir tonu olsun demişler ama bir sıkıntı yaratmışlar harbiden, yıllandıkça daha beter oluyor.
Modifiye sonrası değdi ama, standart elektronikler yetiyor düzeltmeye ama tavsiyem manyetikte değişecekse rock becerebilen parlak humbucker'lara yönelmek ve kullanılmıyorsa tremoloyu en azından tek yönlü kilitlemek (sadece dive çalışacak şekilde). Maple kapak kalın olduğu için (bir dahada o kadar kalın yapmadılar, belki j.custom hariç) attack oldukça güçlü, 2. el denk gelen olursa proje gitarı olarak kaçırmasın derim...
Hocam sizin gitarın görüntüsü de son modifiyeli hali de çok güzeldi vallahi. Hala aklımda.
Bi ara o taraflara gelirken yanımda getireyim abi, sen çal biraz benim teleyi. Senin tuşenle duyayım bir de benim can dostumu 🙂 Tuşeye çok duyarlı meret..Senin Tele'nin tonuda benim aklımda kaldı 🙂 2. gitar alacak olursam kesin tele olacak 😀
- Voodoo lab micro vibe
İşini güzel yapan bir pedal aslında, sadece gitar tonunuzu fazla tiz bir hale sokuyor.
Her yolu denedim o ıslah, ben ihya olmadım 😉Micro vibe güzel pedal hocam, o tizleşme dediğiniz durumun ilacı vibe'ı drive pedallarından önce girmek 🙂
Güzel pedaldı aslında.Digitech Metal Master - Bu pedal aslında bir bakımdan uktedir bende. Kulak kanatan, hoparlör patlatan sesler çıkarmaya başlayınca çevre baskısıyla satmıştım. Acaba diyorum şimdi elimde olsa, kullanmayı biliyor olsam daha mı iyi olurdu ?
Ibanez Weeping Demon - Aslında özellikleri falan kağıt üzerinde fena değildi, ama kullanışlı değildi o kadar da. Araba kadar ağır ve büyüktü ona değinmiyorum.
Pişman olduğum bu iki pedal da ilk aldığım iki pedaldı, ondan sonra pişman olduğum ekipman olmamış hiç. Biliinçli tüketiciyi oynamışım 😛
Güzel pedaldı aslında.
Benim pişmanlığım sarımtırak.
Sattım,mutluyum.
![]()