Evet o ALF'in ta kendisi. Bende çok severdim o diziyi. çok sempatik bir aile-komedi filmiydi. hemde güzel mesajlar verirdi hep insanlara..s_hifty demiş ki:ya ismini alf diye hatırlıyorum yanlış olabilir idaş reklamlarını izleyince aklıma geldi orada tüyleri kırpılmış dayak yemiş gibi gözüken bir alf var alf in taklidi tamamen hatta esprisini bile çalmışlar
1 ytl yetmez ben mahalledeki kedileri toplar götürürüm ona 🙂Rockman1 demiş ki:Evet o ALF'in ta kendisi. Bende çok severdim o diziyi. çok sempatik bir aile-komedi filmiydi. hemde güzel mesajlar verirdi hep insanlara..s_hifty demiş ki:ya ismini alf diye hatırlıyorum yanlış olabilir idaş reklamlarını izleyince aklıma geldi orada tüyleri kırpılmış dayak yemiş gibi gözüken bir alf var alf in taklidi tamamen hatta esprisini bile çalmışlar
Bence o reklamı yaptıran firma, ALF için telif ücreti ödemeli. Belki sadece imajını kullanmak için ödemişlerdir bilmiyorum.
Ama sen sadece avatar'ında kullandığın için, 1 YTL ödesen yeter 🙂
nienturi demiş ki:Cevap "c" şıkkı malmek 🙂
Bunlar bir bölümünde bir böceğe malmekten gelen büyütücü spreyden sıkmışlardı, devasa böceğe sineklikle vurmaya çalışan alf hala gözlerimin önünden gitmez 🙂
eheueh aslında parayı vermesem alf in elinden dayak yemekte güzel olur ha 😀(çok pis geyik çevrdik yeter be 😛)Rockman1 demiş ki:s_hifty, az önce Alf dizisinin yapımcı firmasıyla görüştüm. telif hakkını istiyorlar senden. yarım saat pazarlık ettim telefonda ve 1 ytl'den 50 kuruşa indirmeyi başardım. Hemen bana 50 kuruş gönder.
Banka hesap numaramı veriyorum: Dünya bankası: 07599 85544 654321
Havale ücreti 100 milyon TL. ama sen mahalledeki kedileri, köpekleri topla götür bankaya, o zaman ücret almazlar 😆