aliexpressten sırf tipi için tony gibson custom iommi signature almak istiyorum
Yalnız adamlar senin adına kesilmiş EMS (kargo) faturasıyla göndermeden önce fotoğrafları çekip mesajla gönderiyorlar. Beğenmediğin birşey olursa değiştiriyorlar. Ebay'deki gibi satıcı karnesini incelemek lazım.Bu alıntıladığım kısım benim kaç yıllık hayalim de, gitarların ne görüntüsüne ne de kalitesine güvenemiyorum. Bütün satıcılar yıllardır birebir aynı fotoları kullanıyorlar. Birisi de alıp ürünün farklı bir fotosunu koymadı.
duyduğum kadarıyla önceden resmini atan,gerçek resmini atan güvenilir satıcılar varmış birinin bu satıcılarla deneyimi oldu mu merak ettim
Yalnız adamlar senin adına kesilmiş EMS (kargo) faturasıyla göndermeden önce fotoğrafları çekip mesajla gönderiyorlar. Beğenmediğin birşey olursa değiştiriyorlar. Ebay'deki gibi satıcı karnesini incelemek lazım.
O gitarlar çinde 100 150 dolar arası satılıyor. Belki o kadar bile değildir. Kargosu gitarın kendisinden pahalı olduğu için 150 dolar + 200 dolar shipping yazmak yerine 350 dolar free shipping olarak satıyorlar.
Eline ulaşır da, tek parça mı ulaşır, kalitelisi mi ulaşır, skalası tutar mı, odundan mı yapılmış yoksa lamine kaplama mı olur, entonasyonu ne halde olur veya öyle bir şeye sahip olur mu, truss rod iki çevirişten sonra elde kalır mı kimse garanti veremez.