metaldaima 14 Mart 2022 #1 Şehir Ankara Takasa Kapalı Fiyat 1 Para Birimi TL Mumkunse Ankara ici elden 1x12 veya tercihen 2x12 , closed back, tercihen vintage 30 yuklu , 8 ohm kabin ariyorum. Duruma gore farkli tekliflerede acik olabilirim yazmaktan cekinmeyiniz.
Mumkunse Ankara ici elden 1x12 veya tercihen 2x12 , closed back, tercihen vintage 30 yuklu , 8 ohm kabin ariyorum. Duruma gore farkli tekliflerede acik olabilirim yazmaktan cekinmeyiniz.
BoranumTR 5 Nisan 2022 #2 Blackstar ht metal 1x12 kabin mevcut elimde blackbird 50 speaker mevcut ve 2 adet var 2 siyle ilgilenirseniz yardımcı olurum fiyatta
Blackstar ht metal 1x12 kabin mevcut elimde blackbird 50 speaker mevcut ve 2 adet var 2 siyle ilgilenirseniz yardımcı olurum fiyatta
metaldaima 5 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 BoranumTR demiş ki: Blackstar ht metal 1x12 kabin mevcut elimde blackbird 50 speaker mevcut ve 2 adet var 2 siyle ilgilenirseniz yardımcı olurum fiyatta Hepsini görmek için tıklayın... Teklifiniz icin tesekkurler, bu sefer sartlari zorlayip bir parca daha iyi birsey almaya calisiyorum.
BoranumTR demiş ki: Blackstar ht metal 1x12 kabin mevcut elimde blackbird 50 speaker mevcut ve 2 adet var 2 siyle ilgilenirseniz yardımcı olurum fiyatta Hepsini görmek için tıklayın... Teklifiniz icin tesekkurler, bu sefer sartlari zorlayip bir parca daha iyi birsey almaya calisiyorum.