fellantis demiş ki:bela3244 nickli ercan arkadaşımdan marshall mg15cdr aldım, adana'dan hiç bir sorun olmadan istanbula geldi, kendisine teşekkür ediyorum 🙂
emgsini aldığım sıcak arkadaştır. bende kısa süredir tanıyorum ama sağlamdır kefilim.The_Scorpions demiş ki:Ulatrix nickli Onur kardeşimle güzel bi takas yaptık...Aleti ve parayı hemencecik yolladı...Kendisini 10 dakika tanıyorum ama güvenilir biri olduğunu hemen anladım..Teşekkür ederim adamım umarım emg81le yırtıcı sololar atarsın =)
Johny demiş ki:uyus nıcklı olgun kardesıme ıbanez rg370 gonderdım alacagım meblayıda 2 taksıt yaptım zaten kac zamandır tanısıyoruz taksıt konusunda bıle tereddut etmedım gozunuz kapalı guvenebılırsınz
yucel nıcklı arkadasımıza boss pw-10 gonderdım muglaya hıc bır sorun cıkmadı onada aynı sekılde referansım
BLaCK_MaGiC86 demiş ki:crestline nickli uğur arkadaşımızla sd808-ultra g takası yaptık... alet gerçekten de en az dediği kadar temizdi, kutusunu da bulamayınca big muff kutusuyla göndermiş kendisi sağolsun 🙂 gerçi her zaman kargo konusunda hassas olan ben cepte metelik olmayınca pedal kutusunu bir havalı zarf alıp onla kapatamadım ama... :evil: ayrıca bir de 10 TL alacaktım üste, onu da aletin pil yuvasına koyup yollamış sağolsun (bunu yapmayabilirdi de, sonuçta bir garantisi yok), gayet güvenilir bir arkadaşımız, bilen bilir ancak yine de yazayım ki referans olsun 😉
umarım beğenerek uzun zamanlar kullanır pedalını, hayırlı olsun 🙂
KeReMmM demiş ki:Ze_uS nickli arkadaşa Siemens S65 cep telefonu sattım sorunsuz bir alışveriş oldu. Parayı bayramda yatırdı fakat kargo şirketlerinin kapalı olmasından dolayı ben paketi gecikmeli gönderebildim. Bu konuda da gayet anlayışlıydı hiç dert etmedi. Bugün umarım telefon elinde olur ve memnun kalır. Kendisine güvenebilirsiniz 😉