psionic_ demiş ki:AllexStone (engin)'den gitarını satın aldım, kendisi gözünüz kapalı güvenebileceğiniz birisidir. Gitarı da temiz kullanmış sayesinde turkrocktaki en iyi alışverişimi yapmış oldum tekrar teşekkürler engin.
obican demiş ki:kadirhan isimli kullanıcı da aynen "abi alcam cumartesi senin manyetikleri" vs diyordu, sonra "parada sorun var sen sat abi" oldu bir anda olay. aklınızda olsun kendisiyle iş yaparken.
obican demiş ki:2FuN nickli kişi "ciddi alıcıyım" dedikten sonra "pazar günü gönderiyorum parayı" diyip atmlerin kapalı olduğunu bahane etmiş, pazartesi de "az sonra evden çıkıp gönderiyorum" dedikten saatler sonra msnden mesaj atarak parada sorun çıktığını, alamayacağını belirtmiştir. kendisi ile alışveriş ihtimaliniz varken bu durumu değerlendirmenizi tavsiye ederim.
Teşekkür ederim.Slaytanic demiş ki:psionic_ ile güzel bir alışverişim oldu. gitar manyetiğini alacağım dedi ve aldı. ne 2-3 liralık pazarlıklara girişti ne de oyalama işlerine girişti. belliki sözünün eri birisi.
kendisine ayrıca güveninden ötürü teşekkür ediyorum.
güzel günlerde güle güle kullan manyetiğini.