öncelikle herkese kolay gelsin...!! ben sizlerle birşey paylaşmak istedim ve moderatör e danıştım oda burada olayı rahatlıkla anlatabileceğimi söyledi?
Okursanız Sevinirim..!!
arkadaşlar bundan bir yıl önce oytun ( turkrock kullanıcı adıyla oyteon_ ) bende ödünç olarak 110 lira para istedi..Ama 1 hafta içinde ödemek koşuluyla.Arkadaş aracı oldu bizde güvendik.O zamanlar da turkrocktan alış veriş yapıyordu ve 110 liraya bi amfi aldı.Zaten parayı da o amfiyi kaçırmaması için vermiştim.Sonra işi ticarete döküp amfiyi geldiği gün sattıp paramın üzerinden kazanç sağlamaya başladı tabi kendide üstüne birşeyler katmıştır.1 ay gibi bir süre için de ha verdim verecem işte yeni bir mal peşindeyim şu gün verecem öyle de böylede gibi bahanelerle geçiştirdi ve babasının tayini hakkariye çıkması üzerine taşınmak zorunda kaldılar ve ben o gitmeden paramı istedim son bir kez zar zor görüştüm onunla.ama yine bir sürü bahane sayarak sadece o an 30 lira verebileceğini söyledi.yada ben parayı toparlıyım sana yollarım diyerek gitti.Bizde arkadaş aracı oldu diye eyvallah dedik.Sonra gel zaman git zaman oytun işleri büyütmüş.Tabi oytunun burda yediği haltlardan hiç bahsetmiyorum.Bizzat arkadaşlarımla şahidim.Ne kadar doğru olmayan iş varsa ondadır yani? Ama ticaret i iyi yapar orası ayrı.Hele bir yıldır da dürüst ticaret yapıyor sanırım ki baya bi referans edinmiş kendine.neyse oytun sonradan kullanıcı adını değiştirmiş.gitarist_17 diydi sanırım ilk kullanıcı adı sonradan oytwon_ olarak alıp geçmişe süngerçekip devam etmiş etmiş de bizleri unutmuş?yada hesaba katmamış.O dur budur ben paramı alamadım bu heriften.2-3 hafta önce buldum kullancıı adını uzun araştırmalarım sonucu ve mesaj çektim hani paramız ne oldu diye? kendisi delikanlı olduğunu iddia ediyor dedim ki öyleysen bu zamana kadar üstüne yatıp da şimdi bahane sallıyorsun yine diye? ama hala aynı şeyleri söylüyor yok ben ona verdim buna verdim.falan filan fişmekan.benm anlamadığım bi durum var arkadaşlar bi insan borcuna sadık ve ödeyeceği kişinin adına,soyadına,cep numarasına ve msn adresine,ev adresine sahipse ödemek istediği an her türlü bu parayı ödeyebilir öyle değil mi?eskiden msn le felan görüşürdük ilk zamanlarda daha trabzondan gitmeden beni engelleyerek gitti..!! nerden biliyorsun derseniz arkadaşımda onlineyken bende gözükmüyordu? resmen kaçtı yani.ödemek isteyen adam her türlü parayı öderdi ben bunu ona anlatamadım..mesaj çektim turkrocktan dedim ki madem diyorsun ki benm kimsede borcum yok yap bi yiğitlik öde..! bende adam diyeyim..! adam telefon açar birşey yapar öder.oda mı olmadı ulaşamıyorsa ptt den adıma yatırır ve bi cepten haber eder yada burdaki arkadaşlarından haber gönderir er yada geç o haber bana ulaşır..Ha insan ödemek istemiyorsa bahanesi çook ona da eyvallah...!! Arkadaşlar benm diyeceğim bu kadar.Belki 110 lira az bir mebla dır katılırım ama benim başıma geldi başka kimseye gelmesin isterim..!! umarım bu mesajımı oytunun kendiside okurda buradan herkesin gözü önünde doğruları söyler? ya daha neler var yani anlatsam burda roman olur oytunun hayatı..!! neyse gerisi beni alakadar etmez ama siz siz olun dikkat edin...!! Bu forum çook iyi bir forum kirletmemek gerek bende 2-3 parça eşya aldım hatta aldığım arkadaşlarla da gayet sorunsuzca alış veriş yaptık hemde yakın zamanda oldu bir yada iki hafta oldu olmadı.O yüzden forumu ve güvenleri sarsacak olan insanlara satıcı ve alıcılara karşı herkes dikkatli olursa sevinirim...herkese hayırlı günler..