Çok fazla bir şey yazmadan, daha çok sonuca dair birkaç ekleme yapmak isterim.
Öncelikle bu
güvenebilirsiniz cümlesini kullanma gereksinimi duymuyorum bile. Çünkü her şey ortada. Benim Sinan vasıtası ile olan ikinci alışverişim. İlkinde yüksek meblağlı, çok fazla olmamasına rağmen yinede 4/5 pedal yer kaplıyacak genişlikte bir ürün almıştım. Bu alışverişin devamı oldu benim için. Bu seferkinde ise PTT kargo belgesinde kayıtlara 35kg olarak geçmiş bir combo amfi sahibi oldum Sinan vasıtası ile. Yanında iki adette SUHR manyetik edindim. Amfi combo ve 1x12 ama oldukça ağır. Hele kutusu ile birlikte hacmi çok geniş. Dün eve getirdim ama hala kollarım ağrıyor.
🙂 Yalnış anlamalara mahal vermemek için, marka/model vermeyeceğim. Fotoğrafda da bahsettiğim kutulanmış halin eve ilk girdiğinde çektiğim fotosudur. Sinan'ın ve arkadaşının verdiği emeğin üzerine, kutulu halini kaçırmak istemedim. Biliyorumki sonrasında amfi bir daha kutuya giremez yada kutu içinde varmış gbi fotoğrafını çekemezdim.
Benim ona karşı güvenimden öte o da bana güvendi ve son hafta almak zorunda kaldık. (Benden kaynaklanan bir durum oldu) Yalnızca iki adet fotoğrafla, teşekkür yazımı sonlandırmak istiyorum. Sinan ve Şerif'e çok teşekkürler.