Merhaba,
Bizim açımızdan son derece güzel bir alışveriş oldu, ürününüzü iyi günlerde kullanmanızı dileriz.
Öncelikle merhabalar...
Bundan 1 sene önce AMBAR Guitars'la tanıştım ve faceden eklediğim dakikalarda kendilerine bir Fender Standard Stratocaster sordum. Bana fiyat dahil bütün fenderin fizibilitesini döktüler. Geldi zaman geçti zaman ben kredi çektim ve bahsettikleri gitarı almak istedim. Aynı hızda bana geri döndüler ve ürün hakkında bana bilgiler verdiler, tabi bu arada çok güzel bir arkadaşlığımız da oldu. Gitarımın parasını yatırmadan bir gün önce gece saat 12 de hiç unutmuyorum arkadaşlarımı konservatuar sınavlarına hazırlarken beni aradılar ve çok üzgün olduklarını ve bu ürünü bana satamayacaklarını gayet samimi bir dille anlattılar ve ben çok üzülmüştüm. Nedenini sorduğumda boya dökülmesi dediler ve sana bu gitarı imkansız satayız. Sen çok istiyordun bu gitarı sana böyle gönderirsem ben garip olurum dedi Burak bey. Hiç unutmuyorum o günleri... Ben boya dökülmesinin ciddi olup olmadığını sorduğumda gövde ile sapın birleştiği yerde 50 kuruş çapında bi boya dökülmesi olduğunu söylediler. Resimleri bana göndermesini rica ettim ve aynı gün çok özenle davranarak resimleri çektiler ve gitarın tonuna vesaire hiçbir etkisi olmayacağını düşünerek gitarı bana satmalarını istedim. Burak bey gitarı bana yok pahasına satmıştır. Hatta gitar fiyatına yaptığı indirimden bana Fender Blues Junior bile satmıştır. O kadar indirim yaptı ve beni komple Fenderlendirdi ve ne zaman arasam ne zaman facede görüp yazsam hiçbir zaman "kardeşim işim var sana sonra dönsem" demediler. Çok güzel bir abi kardeş muhabbeti başladı ve devam etmekte.
Diyeceğim o ki, AMBAR Guitars gerçekten kaliteli ve hoşgörülü satıcılardır. Kendilerine teşekkür ediyorum bana bu kadar şey yaptıkları için. Fenderin boyasının döküldüğü zaman benimle birlikte telefonda üzüldükleri için. Gerçekten samimi oldukları için. Tekin ve Burak abilerim öncelikle Balıkesire geleceğim sizleri ziyarete, Ayrıca sizleri de adanaya bekliyorum Adana Kebabı yemeye 🙂
Saygılar...
Halil BULCA... 🙂