7-8 tane satış, 4-5 tane alıştan sonra yine mükemmel insanlar tanıdım. Hepsine ayrı ayrı teşekkür edeceğim şimdi,
1) semizotu25; Jekyll&Hyde OD/DS pedalı aldım kendisinden. Gerçekten çok ilgili ve her konuda sonsuz destek veren bir dost diyeyim, alışverişin en güzel kısmı olan dost kazanma olayını bana bizzat yaşatmıştır. Gözü kapalı güvenilecek bir arkadaş, her şey için çok teşekkür ederim. 🙂
2) Dragonchaser; Emre arkadaşımızdan bir adet Fender MIM Strat aldım, çok ilgili kendisi, alışveriş öncesi ve sonrası inanılmaz bir şekilde destek oldu, her türlü sorumu cevapladı. Hem süper bir satıcı hem de süper bir insan, çok teşekkürler Emre. 🙂
3) nurialcho; Kendisinden Electro Harmonix Holy Stain pedalı aldım. Çok güzel ve net bir şekilde bilgilendirdi beni, ürünü söylediğinden daha temiz çıktı. Satış sonrası bilgilendirmeler yaptı, her şey için çok teşekkür ederim kendisine.
4) ozingo; Oğuz arkadaşımıza Fender Hot Rod Deluxe sattım, TC Electronic Desktop Konnekt6 aldım. Kendisi çok ilgili biri, çok samimi ve çok iyi bir insan. Kendisini tanıdığım için çok mutluyum. Umarım tekrar karşılaşırız.
5) Ateriteenageriot; Mustafa'dan Mxr Dist III aldım, gayet net ve güzel bir alışveriş oldu. Bilgilendirdi, kargo işlemi hızlıydı. İyi niyetli çok iyi bir arkadaş, kendisine çok teşekkür ederim.
6) bulerias; Eğer bu sitedeki nicki, GP forumlarındaki Anıl beyle aynı ise; kendisinden Nova Repeater aldım. Çok ilgili, çok yardımcı oldu. Her an bilgilendirdi, satış öncesi de arayıp baya rahatsız ettim, umarım kızmamıştır bana. Yolladığı ürün yarın gelecek ama ben şimdiden kalite ve durumundan eminim, kendisinin zaten bir sürü referansı var ama içimden yazmak geldi. Kendisine saygılarımı sunuyorum, umarım tekrar karşılaşırız.
Alışveriş yaptığım bu kişileri tanıdığım için çok mutluyum, her biri gerçekten süper insanlardı. Kendileriyle her zaman alışveriş yapmak isterim, umarım da öyle olur. Tekrar çok teşekkürler.
Mert.