Thrashead'den elektro gitar aldım, kendisi 15 dakika önceden buluşma yerine geldi. Güzel bir alışverişti kendisine teşekkür ederim. Kendisine ucuz sattığı gitarı için ömür boyu e.gitar konusunda fikir danışmanlığı sözü vermiş bulunmaktayım, bide yeniden gitar alacağı zaman ilk gitarının tüm bakımlarını yapacağım🙂
chorusofwar takaslık gitarı denemek için 1,5 saatlik yol kat etti ve yabancısı olduğum muhitte bana yardımcı oldu. Kendisine güvenebilirsiniz. Ayrıca iyi de bir arkadaştır🙂
Tüm bunlar olurken kendisi gelip takas teklifi yapan Lakhesis, takas için gün ve yeri bile kararlaştırıldıktan sonra aniden sessizliğe bürünüp gün içerisinde konuşmalarını görüntülemeye devam etmesine rağmen "caydım" yada "işim çıktı" gibi bir mesaj atmaya bile tenezzül etmedi. Daha aklına yatan bir teklif almış olabilir, ama haber ver bari dimi? Düşünceli davranışı sağolsun misafirlerimle son günümü mesaj kutusuna bakarak geçirdim. Kendisine selamlar gönderiyor, aklıma geldikçe annesinin kulaklarını boool bol çınlatıyorum.