@mahmuttuncer Burada artislik yapan kim acaba? Manyetiklerin fiyatinin en son 270tl olabilecegini siz soylediniz
ve ben de almaya karar verdim. "270tl'ye anlasalim" dediginiz ve IBAN numaranizi ve isim soyadinizi gonderdiginiz mesajiniz da bende duruyor.
Telefonda bircok gitar vs. sattiginizi bu konulari bildiginizi ve manyetiklerin kargosunun benim tercihim PTT kargo ile 7.5tl calistiginiz
ARAS kargo ile ise belki 1tl daha fazla tutacaginizi soylemeniz uzerine 10tl de kargo parasi gondereyim dedim ben ve siz de
tamam dediniz. Yani simdi de olani yanlis anlatiyorsunuz. 270tl manyetikler icin ve 10 tl de kargo icin olmak uzere 280tl'ye
bana manyetikleri satmak icin telefonda anlastik. Burada Alim-Satim (Elektro Gitar Aksesuarlari) bolumunde ilaniniz duruyor manyetikler
icin istediginiz fiyat da gozukuyor (280tl). Simdi de donmus
"Karsidaki cikip da kargo alıcıya ait dediğim malzemeyi sana ekstradan 10 lira atarım üstünü sen tamamla gibi saçma tekliflerine,
sanki 3 kuruşluk malzeme değil de beni satın alıyor tavrı sergileyen adamla alışveriş yapmam"
yazmissiniz.
Olan kargo dahil 280tl'ye satmaya anlastiginiz manyetikleri donup baskasina 350tl'ye satmanizdan ibaret. Yoksa bana sms atip
"Dostum kusura bakma ama manyetige ankaradan 350tl veren oldu ve ona sattim sen baska bak artik."
diye yazmazdiniz degil mi? SMS'inizin hemen arkasindan sizi aradim cevap vermediniz. Daha sonra size iki adet sms attim
ve bu yaptiginizin ticaret ahlakina aykiri oldugunu yazdim. Bir sure sonra sizi tekrar aradim ve bu sefer telefonunuzu mesgule attiniz.
Sonra da bana aynen su sms'i gonderdiniz:
"Dostum sizin de tereddutleriniz vardi elden urun almak daha makul sizin icinde bende kart borcu odeyecegimden
ufak hesaplarin pesindeyim malesef umarim daha iyi bir urunu daha iyi bir fiyata alirsiniz iyi aksamlar aramazsaniz sevinirim."
Oysa sizinle son konusmamizda benim hicbir tereddutum yoktu ve size manyetiklerinizi kesinlikle alacagimi
soyledim ve anlastik. Olayi carpitmadan anlatin.