Eğer sapın boyalı olduğunu yani ürünün kusurlu olduğunu belirtmiyorsanız 7 ciltlik ansiklopedide yazsanız boş konuşmaktan öteye gitmez. Ürünün böyle bi kusuru varsa açık açık söylenecek. "Sapın arkası boyalıdır" diye 3 kelime etmek ne kadar zor olabilir ki? Bu kadar büyük bi kusur 3 kelime ile alıcıya belirtilmedi ise altında art niyet vardır... Hadi diyelim çok düşük bi ihtimal ama unutulup söylenmedi ise, alıcı bu durum kendisine belirtilmediği için parasını iade isterse bikbik yapmadan alıcının parası iade edilip ürün geri alınacak. Bu kadar basit. Bunun üstüne öyleydi böyleydi diye laf koymanın hiçbir anlamı yoktur.
Öte yandan işallah bu tip konular/mesajlar silinmez. Geçen seferde aynı şey oldu. Dolandırıldım, satıcı telefonlarımı açmıyor, kaçamak cevaplar veriyor vs. vs. vs. dendi, birçok kişi destek çıktı, takipçisi olucaz denildi. Sözde mağdur olan kişi 2 gün sonra, tamam abisiyle hallettik konu silinsin diye mesaj gönderdi konu silindi. Bu size destek olan kişielre yapılabilecek en büyük saygısızlıktır. "Tamam ben kendi işimi hallettim bitti, konuyu silin, ilerde aynı şeyi başkasına yapıyorsada yapsın" demektir. Kendisine destek olan insanlara karşı büyük terbiyesizliktir. Bu tip konuların silinmemesi gerekir....