Abi kendini anlatmışsın 🙂 iyi niyetin ve güzel yorumların için ayrıca teşekkür ederim, güle güle kullanman dileği ile..Sevgili İlkin'den(@ilkinkazan ) Fulltone Ocd aldım, kendisinin referansa ihtiyacı yok, gerçekten nefis bir insan, çok nazik kibar ve anlayışlı bir insan, darlamalarıma rağmen hiç bıkmadan usanmadan cevap verdi, kendisini kazandığım için çok çok mutluyum, umarım kendisi için de herşey sorunsuzdur 🙂
@ChordSolo dan Line 6 m5 aldım, kargo ozenle paketlenmisti hem de pedal soz ettigi gibi kullanilmamis kadar temizdi. Urunu yollamadan once nasil kullanacagimla alakali 4 dklik bir video bile cekip gonderdi kendisi sagolsun. Cok guzel bir alisveris oldu.
Güzel yorumun için teşekkür ederim, sorunsuz bir alışveriş oldu, iyi günlerde kullanman dileğiyle.Sevgili @novadore ile çok güzel bir alışverişimiz oldu. Gitar söylediği gibi nokta hasarsız olmasını geçtim bir tane toz bile yoktu. Kendisiyle alışveriş yapmak beni çok memnun etti. Herkesin en az bir kere alışveriş yapması gereken yegane insanlardan. Kendisine her şey için teşekkür ederim.
Ben teşekkür ederim, hayrını görürsünüz umarım.@novadore 'den arkadaşım için pedal aldık. Sağ olsun, alışveriş öncesi her türlü soruya yanıt verip her türlü kolaylığı sağladı. Pedalı da yurda döner dönmez ilk fırsatta kargoladı. Tekrardan teşekkür ederiz.
Sevgili @queenemre ile bir ampli alışverişi yaptık, her türlü güvenilir adam, sadece muhabbeti için bile alış veriş yapılır... 👍
Sevgili @King Crimson Fabio abimle güzel bir takas gerçekleştirdik. Kendisi sıcak kalpli ve güvenilir bir insan 🙂 Kimsenin kafasında soru işareti kalmasın. Tanıştığıma da çok memnun olduğumu bir kez daha buradan söyleyeyim 🙂