jnathan5676 (egemen) arkadaşımızdan BOSS BD-2 aldım. pedal tertemiz bırak el yada ayak basmayı.. hiç kullanılmamış bile. tşkler.
cihan kardeş. burada biliyorsun hepimiz bir hayli fazla alışveriş yapıyoruz. heleki ben haftada 2-3 tane alışveriş yapıyorum. bu arkadaşların belli süre zarfı içerisinde acıklama getirmemeleri durumunda adres bilgileri isim ve nickini bildirirsen bizde ona göre davranır dikkatli oluruz. inşallah durumu düzeltirsin görüşmek üzere.cihanyum demiş ki:evet username nikli volkan arkadaşımdan marhall compasör ve supervibe aldım hiç bi sorun yaşamadım saolsun....
ozdnrk nikli özer arkadaşımdan phaser aldım saolsun hiç bi sorun yaşamadım
darestan dostuma (mert) sb dreams gitar sattım diyebilirim heralde oda saolsun hiç bi sorun yaşamadık kendisiyle zannedersem (belki o benle yaşamıştır yazar buraya bi ara)
ama biri varki bu sitede ismine güvenerek alış veriş yaptığım bir insan NORMALE beni baya üzdü kendisinden digitech sythwah aldım resminde mükemmel görünen pedalın alt tablası yok vidaları yok yani pedalı yerden aldığınızda iki parçaya ayrılıyo kabloları gözüküyor bu yaptığı çok ayıp oldu öncesinde okadar muhabbet etmemize rağmen pedalın sorunundan hiç bahsetmedi.. tüm site sakinlerine duyururum NORMALE le alışveriş yaparken abi aletin söylemediğin bir sorunu varmı diye 3 kere sorun .... ha söylemeyi unuttum üstelik pedal geldiğinden beri 3 gündür nette yok aynen siteden başka bi arkadaşa sordum şu an online olduğunu söyledi yani görünen durum şu ki heralde ben pedalı iteledim bir daha beni nerden bulacak msnide sileyim hiç başım ağrımasın durumu(işallah güzel bi açıklaması vardır anlatır böyle olmadığını anlarız)... ki konuşulsa gayet anlayışlı bir insanım msnde abi pedal niye böyle desem bana bir iki kelime etse yine dostluğum devam ederdi ama bu yaptığı resmen dalga geçmek....
fender_usa demiş ki:cihan kardeş. burada biliyorsun hepimiz bir hayli fazla alışveriş yapıyoruz. heleki ben haftada 2-3 tane alışveriş yapıyorum. bu arkadaşların belli süre zarfı içerisinde acıklama getirmemeleri durumunda adres bilgileri isim ve nickini bildirirsen bizde ona göre davranır dikkatli oluruz. inşallah durumu düzeltirsin görüşmek üzere.cihanyum demiş ki:evet username nikli volkan arkadaşımdan marhall compasör ve supervibe aldım hiç bi sorun yaşamadım saolsun....
ozdnrk nikli özer arkadaşımdan phaser aldım saolsun hiç bi sorun yaşamadım
darestan dostuma (mert) sb dreams gitar sattım diyebilirim heralde oda saolsun hiç bi sorun yaşamadık kendisiyle zannedersem (belki o benle yaşamıştır yazar buraya bi ara)
ama biri varki bu sitede ismine güvenerek alış veriş yaptığım bir insan NORMALE beni baya üzdü kendisinden digitech sythwah aldım resminde mükemmel görünen pedalın alt tablası yok vidaları yok yani pedalı yerden aldığınızda iki parçaya ayrılıyo kabloları gözüküyor bu yaptığı çok ayıp oldu öncesinde okadar muhabbet etmemize rağmen pedalın sorunundan hiç bahsetmedi.. tüm site sakinlerine duyururum NORMALE le alışveriş yaparken abi aletin söylemediğin bir sorunu varmı diye 3 kere sorun .... ha söylemeyi unuttum üstelik pedal geldiğinden beri 3 gündür nette yok aynen siteden başka bi arkadaşa sordum şu an online olduğunu söyledi yani görünen durum şu ki heralde ben pedalı iteledim bir daha beni nerden bulacak msnide sileyim hiç başım ağrımasın durumu(işallah güzel bi açıklaması vardır anlatır böyle olmadığını anlarız)... ki konuşulsa gayet anlayışlı bir insanım msnde abi pedal niye böyle desem bana bir iki kelime etse yine dostluğum devam ederdi ama bu yaptığı resmen dalga geçmek....