bi süre önce chinomoreno arkadaşımızdan bi gitar almıştım. bana bazı konularda çok kolaylık göstermişti sağolsun. Gitarın üzerinde başka bir manyetik vardı, alışveriş sırasında çıkaramayacağımız için gitarla birlikte aldım ve mümkün olursa en kısa sürede manyetiğinde ücretini ödeyeceğimi söyledim. Olmazsada manyetiği çıkartıp kendisine iade edecektim. Geçenlerde satılık olan diğer gitarıma bir talip çıkınca ve arkadaş kesin alacağını söyleyip iki gün süre isteyince bende chinomoreno(Doğu) arkadaşımıza manyetiği satın alacağımı bildirdim. Bu arada özel bir durumdan dolayı çok fazla paraya ihtiyacım vardı ve eldrun'a sattığım morley'in parası ve elimdeki tüm para oraya gittiğinden hiç param kalmamıştı. Düne kadar gitarı alacak arkadaştan ses çıkmayınca alelacele forumdan anthracis ile bir alışveriş gerçekleştirdik, kendisine teşekkür ediyorum, jet hızında bir alışverişti. Ondan aldığım para ile gidip gitarımı bakımdan aldım ve oracıkta manyetiği çıkarttırıp Doğu'ya ilettim. Doğudanda çok özür diliyorum şu ana kadar bunu geciktirdiğim emrivakilerle dolu alışverişimizden dolayı, çok mahçup oldum kendisine...