AsGoDaS demiş ki:Sayın DrB ile alışveriş yaptık, Invader manyetigi aldı benden. bisorun cikmadi, işimizi guzel hallettik 🙂
solitude71 demiş ki:SRV müzik, web sayfasından bulduğum 2. el processor'u gidip aldım. Gerçi bizzat gittiğim için sorun çıkmazdı ama yine de gayet ilgilendiler telefonda bile. Bazı satıcılar vardır telefonda kardeşim almayacaksan lafa tutma gel bak buraya derler ya dövesim gelir, hiç öyle değil SRV.
katilinek demiş ki:Burda satıcağı mal elinde kalan kişi fazla yoktur.
katilinek demiş ki:Ne satmaya çalıştında elinde kaldı.
BERBERKENAN demiş ki:Ben de methini duydum. Bundan sonra birşeye ihtiyacım olduğunda bir deneyeceğim bu dükkanı.
ozbeksel demiş ki:DrB ile alışveriş yaptık. Bende manyetikler aldı. Benim ufak bir yanlış anlamam olmasına karşın son derece anlayışla yaklaştı ve sorunu karşılıklı olarak çözüme kavuşturduk. Ben kendisiyle alışveriş yapmaktan memnun oldum. Sözüne sadık ve anlayışlı birisi. Sağolsun...
CaglarS demiş ki:uzun süre önce yazmam gerekirdi biliyorum ama DrB'ye güven sonsuz... satmaktan da geçtim, sattıktan sonra dahi yardımlarını eksik etmedi...
ayrıca forum aracılığıyla sattığım en az 15 parça gitar ve yan ürünlerine rağmen hala bi sırtımı sıvazlayan olmamış... nası yani demek istiyorum 🙂