cemsht demiş ki:posetcayy (alican) den Jackson Rhoads Std. pro yu sorunsuz şekilde aldım. tertemiz gitar maşşallah 😀
para yollamada ufacık bir sorun oldu ama kolayca halledildi 🙂 teşekkür ediyorum yardımları için kendisine.
bauglir demiş ki:posetcayy dan ke3 aldım. tertemiz... ayrıca güvenilir ve iyi bir insan.. teşekkürler
gogostar demiş ki:posetcayy nickli arkadaştan gitar aldım. İyi birisi...
vyno demiş ki:Dostum ben kimseyi mağdur etmedim şimdiye kadar veya kimse benden şikayetçi olmamıştır demekki iletişim problemi yaşamışız ben kesin bir söz vermedim sen 2 gün makinayı deneyeyim sonra beğenirsem alırım beğenmezsem sana yollarım dedin bende bu yuzden makinayı satıp parasıyla senden almak istedim gitarı takas etmek istemedim bu kadar basit. Sende makinanın 2 gün durmasını istemedim bu yuzden böle bir yola gittim ben nerden bileyim senin bu makinaya kesin gözüyle takas ettik şeklinde baktığını neyse olan olmuş anlaşamamışız ama benim senle ne alıp veremediğim olabilirki artniyetim yok yani bu olayda eğer öle anlamışsanda yapacak bişey yok üzücü bi durum.
C_C_King demiş ki:arkadaslar runemagick e amerikadan alet erdevat getirten varmi, yorumlarinizi alabilir miyim?