oonur808 demiş ki:cihanyum'la sorunsuz bir alışveriş yaptık. ondan pedal board aldım. herkes güvenebilir kendisine
Racsen demiş ki:DreamofStyks demiş ki:Racsen senden de özür diliyorum, yüzyüze tanışıklığımız olduğu için biraz opisyon tanıyabilceğini düşündüm en son konuştuğumuzda evde tel kopunca elixir takım almak zorunda kaldım birtane 30 milyona tam onu hallettim derken en son sahnede potansım bozuldu dönmüyo şu anda hiçbişekilde.Şimdi birde onun için 25ytl verdim son dakikada.
Bir başkası olsaydı 2 hafta programa çıkmazdım telsiz veya potanssız beklerdim ama senin anlayışla karşılayabilceğini aynı şehirden oldumuzu ve yüzyüze tanışıklığımız olduğunu ve hatta aynı mekanlarda oldumuzu bildiğim için anlayışla karşılayabilceğini düşündüm ki zaten öyle yapıyorsun.Teşekkür ederim.
2 ay olmuş hala ödeme yapılmamıştır.Halkı bilgilendiriyim dedim.
infradark_lead_guitarss demiş ki:the jester nikli arkadasla bir alisweris asamasindayim ona helal olsun dediim durumö suyu baska birisi talip oldu malzemeye we adamin tek yazdıgı su oldu ' infradark_lead_guitarss a ayrildi 2-3 gn bekleyin ondan sonra almassa görüselim' bu durumda haksiz rekabet ortaminda acik arttrma gbi bi olayla fiati arttira bilirdi ama yapmadi helal olsun tsk edioruz 😀
stranger_sws demiş ki:badevil ile güzel bir alış-verişimiz oldu... kendisine teşekkür eder, ileride kensiyle alış-veriş yapacaklara da rahatlıkla kendisine güvenebileceklerini belirtirim efendim....