mfikret demiş ki:anatolia999 ile güzel bir alışveriş yaptık.Yine sorunsuzdu.
blues_rock demiş ki:gfx nickli arkadaşı nasıl bilirsiniz?????
mfikret demiş ki:anatolia999 ile güzel bir alışveriş yaptık.Yine sorunsuzdu.
yucel ile Takas yaptık.Saolsun hediye bile yollamış.Çok teşekkür ediyorum.
valla ben bugüne kadar garantiden yapıyordum. bugünden sonra artık yapmayacağım. dediğin gibi eft masrafı internet şubesi üzerinden 1-2 ytl bir şey. günlük işlem limitim 300 ytl göndermeme izin vermiyordu. limiti artırmak için şubeye gittim ve 750 ytl ye çıkarttım..eve geldim parayı göndereceğim bir baktım işlem limiti eski vaziyette duruyor. değişmemiş. 39 derece sıcaklıkta bi daha gittim şubeye :twisted: sordum tekrar. kadın, bende limitiniz 750 olarak görünüyor, bi daha deneyin dedi.. artık eve gidemezdim o sıcakta. en yakın cafeye daldım 🙂 baktım limit yine eskisi gibi.. parayı bugün göndermem gerektiği için şubeden eft'yi yapmak zorunda kaldım. 22 ytl masraf uçtu gitti öyle..giden paradan çok sıcakta git gel yapmak delirtti beni. ya aslında hiç yazmayacaktım da.. öyle bi mesaj görünce dayanamadım. 🙂 garanti çok iyi ama bugünden sonra kral olsa ordan işlem yapmam 🙂leonjohancool demiş ki:fakat reklam yapmak gibi olmasın ama Garanti bankası hesabı açtırın arkadaşlar, sizde, alışveriş yaptığınız insanlarda rahatlar. online havalede garantiden garantiye havale 0.5 ytl, eft ise 1,5 ytl. Diğer bankaların çoğunda eft deyince hesabınız olsa bile bankada 23 ytl ücret istiyorlar.
deLacrox demiş ki:Kaçıncı çağda yaşıyoruz, hala online işlemler için para mı kesiliyor! Daha neler, Denizbank online tüm transferler bedava diye biliyorum, net bilgim yok ama öyle olması lazım!
leonjohancool demiş ki:BLaCK_MaGiC86'ya(erdem) bir pedal satmıştım, tamamen sorunsuz bir arkadaş, muhabbeti çok hoş, umarım bundan sonra da onunla güzel alışverişler yaparız. güle güle kullansın pedalı.
XENTRIX demiş ki:black_magick86 nickli erdem arkadaşımız ile takas + para şeklinde bir alış veriş yaptık. sağolsun ufak tefek aksiliklere rağmen kendisi gayet anlayışlı ve kibar davrandı. alışveriş için güvenilir bir insan kendileri. benden + rep ve referans 😉
The_Scorpions demiş ki:deLacrox demiş ki:Kaçıncı çağda yaşıyoruz, hala online işlemler için para mı kesiliyor! Daha neler, Denizbank online tüm transferler bedava diye biliyorum, net bilgim yok ama öyle olması lazım!
Kaçıncı çağ değil;Hangi çağda yaşıyoruzdur o 😀😀 Online işlem için para kesilmesi sahiden ayıp...
svaltio demiş ki:RockTillYouDrop ve vyno nickli arkadaşlarla sorunsuz alışverişim oldu. kendilerine teşekkür ederim.