deLarocx demiş ki:thufir ;
Persembe ; Ertuğrul Abi'den daha bugün bir GT-6 aldık yine. Bir arkadşım adına, ama ben görüştüm genelde kendisiyle. O da sağolsun hemen kargoya verdi paketi. Arayıp bilgileri doğruladı. Paketlemeyi de öğrendiğim kadarıyla çok iyi yapmış. Ona referans vermek bana düşmez ama, yine de her türlü güvenebilirsiniz diyeyim!
Saygılar, sevgiler.
insan_devresi3 demiş ki:Cihanyum adlı arkadaşımıza güvenip amerikadan ışıklandırma getirdim. Normalde peşin alıyorum ama bana güven dedi. 1 bucuk hafta sonra geldi alet. Şimdi param yok diyo. 2 hafta oldu. Yeter artık bizim de ödememiz var. Msnde bile gözükmüyo şimdi
leonjohancool demiş ki:Katatonikten bir adet behringer gdi-21 aldım, aletin sıfırından en ufak bir farkı bile yoktu, kendisine kefil olurum her alışverişinde 🙂 güvenebilirsiniz demiyorum, güvenin diyorum 🙂
jacksonfender demiş ki:jms_jms nickli arkadaş ile ilgili benimde hoş bir anım var. arkadaştan bir Boss SD-1 aldım. Pedalda kargoda sorun yok. Fakat pedalı almadan havaleyi yaptım, arkadaş bankadan kontrol etti paranın geldiğini söyledi ve kargoyu gönderdi. daha sonra pedal geldi, buraya kadar bir sorun yok. bu olaydan iki üç gün sonra bir mail bu "jms_jms" arkadaştan
"abi selam sen benim hesabıma X yatırcaktın ama hesabıma 20ytl eksik
yatırmışsın ben sana güvenip yolladım direk pedalı??"
ki para EFT ile yattı, hem online dekont hemde gerçek dekont var elimde. bende arkadaşa dekontu gönderdim ve bankaya gitmesini söyledim daha sonra başka bir cevap almadım. "amacını" hala anlamış değilim belki sizler anlarsınız...
mfikret demiş ki:The_Scorpions yani ayşat kardeşimle güzel bir takas gerçekleştirdik.dediği gibi tertemiz bir pedal aldım.
eskimo_ nickli can ile de aynı güzellikte bir takas gerçekleştirdik.forumda pek tanınmasada güvenebilirsiniz.
İkisinede referans olabilirim.Teşekkür ediyorum.
Katatonik demiş ki:CACA nikli arkdaştan ram aldım. Gayet temiz güzel bir alışveriş oldu kendisine teşekkür ederim.
The_Scorpions demiş ki:mfikret demiş ki:The_Scorpions yani ayşat kardeşimle güzel bir takas gerçekleştirdik.dediği gibi tertemiz bir pedal aldım.
eskimo_ nickli can ile de aynı güzellikte bir takas gerçekleştirdik.forumda pek tanınmasada güvenebilirsiniz.
İkisinede referans olabilirim.Teşekkür ediyorum.
Güle güle kullan fikret..Ds-1 vintage gibi la 😀 booster olarak çok iyi oldu bu pedal benim için.Sağolasın...
The_Scorpions demiş ki:Yazıp yazmamakta çok düşündüm ama yazmadan da edemicem.2 hafta öncesine kadar KaptanAmerika nickli arkadaştan play station aldım(almaz olaydım).Bana 2 adet türkiyede bulunmayan orjinal kol+30 adet orjinal oyun vereceğini söylemişti ama gelin görünki alet elime geldiğinde kir pas içinde, kolları bok götürüyo, tutmaya tiksinirsiniz.Ayrıca bir adet orjinal kol(ki onun da r2 ve l2 tuşları çalışmıyodu ben açıp düzelttim)diğer kolsa hem orjinal değil hem de elle tutulamayacak kadar pis ve sararmış bi haldeydi.çalışsa sorun değil temizlenir ama onun durumu daha vahimdi diğer koldan.tuşları düzeltilemez hale gelmiş.kaldırıp çöpe attım o kolu.30 adet orjinal oyundan bahsetmişti ama bana gelen oyun sayısı 24 idi ve içlerinden sadece 5 tanesi orjinaldi ve biri çalışmıyodu zaten. en büyük sorun ise memory cardlar takılı olduğu zaman kollar ya çalışmıyodu ya da kafayı yiyodu.Kendisine anlattım böyle böyle dedim.konuştuklarımızla yaptıkların birbirini tutmuyo dedim... bu tarz bi konuşmanın ardından bana yeni bi kol ve memory card alacağını söyledi ama gelin görün ki onlardan da haber hala yok..bana 'şu an psikolojik olarak kötü durumdayım senin işinle sonra ilgilenicem'dedi ama bunu dedikten sonra ortalıktan kayboldu....belki gerçekten ilgilenecek ama artık önemi yok çünkü nasıl biri olduğunu apaçık bi şekilde gösterdi...siz siz olun bu arkadaşla hiç bi şekilde alışveriş yapmayın..2 yıldır bu forumdayım başıma böyle bi şey ilk defa geldi.Kimin ne olduğunu az çok biliyorum..bu mesajda ve diğer mesajlarda yazılanları mutlaka okuyun. yararınıza olacaktır..saygılar & sevgiler
deLarocx demiş ki:The_Scorpions demiş ki:Yazıp yazmamakta çok düşündüm ama yazmadan da edemicem.2 hafta öncesine kadar KaptanAmerika nickli arkadaştan play station aldım(almaz olaydım).Bana 2 adet türkiyede bulunmayan orjinal kol+30 adet orjinal oyun vereceğini söylemişti ama gelin görünki alet elime geldiğinde kir pas içinde, kolları bok götürüyo, tutmaya tiksinirsiniz.Ayrıca bir adet orjinal kol(ki onun da r2 ve l2 tuşları çalışmıyodu ben açıp düzelttim)diğer kolsa hem orjinal değil hem de elle tutulamayacak kadar pis ve sararmış bi haldeydi.çalışsa sorun değil temizlenir ama onun durumu daha vahimdi diğer koldan.tuşları düzeltilemez hale gelmiş.kaldırıp çöpe attım o kolu.30 adet orjinal oyundan bahsetmişti ama bana gelen oyun sayısı 24 idi ve içlerinden sadece 5 tanesi orjinaldi ve biri çalışmıyodu zaten. en büyük sorun ise memory cardlar takılı olduğu zaman kollar ya çalışmıyodu ya da kafayı yiyodu.Kendisine anlattım böyle böyle dedim.konuştuklarımızla yaptıkların birbirini tutmuyo dedim... bu tarz bi konuşmanın ardından bana yeni bi kol ve memory card alacağını söyledi ama gelin görün ki onlardan da haber hala yok..bana 'şu an psikolojik olarak kötü durumdayım senin işinle sonra ilgilenicem'dedi ama bunu dedikten sonra ortalıktan kayboldu....belki gerçekten ilgilenecek ama artık önemi yok çünkü nasıl biri olduğunu apaçık bi şekilde gösterdi...siz siz olun bu arkadaşla hiç bi şekilde alışveriş yapmayın..2 yıldır bu forumdayım başıma böyle bi şey ilk defa geldi.Kimin ne olduğunu az çok biliyorum..bu mesajda ve diğer mesajlarda yazılanları mutlaka okuyun. yararınıza olacaktır..saygılar & sevgiler
Heh, toplamda 10 saat oynadım falan gibi bir lafı da vardı sanırım imzasında.. Geçmiş olsun arkadaşım. Paranı geri al bence.
The_Scorpions demiş ki:deLarocx demiş ki:The_Scorpions demiş ki:Yazıp yazmamakta çok düşündüm ama yazmadan da edemicem.2 hafta öncesine kadar KaptanAmerika nickli arkadaştan play station aldım(almaz olaydım).Bana 2 adet türkiyede bulunmayan orjinal kol+30 adet orjinal oyun vereceğini söylemişti ama gelin görünki alet elime geldiğinde kir pas içinde, kolları bok götürüyo, tutmaya tiksinirsiniz.Ayrıca bir adet orjinal kol(ki onun da r2 ve l2 tuşları çalışmıyodu ben açıp düzelttim)diğer kolsa hem orjinal değil hem de elle tutulamayacak kadar pis ve sararmış bi haldeydi.çalışsa sorun değil temizlenir ama onun durumu daha vahimdi diğer koldan.tuşları düzeltilemez hale gelmiş.kaldırıp çöpe attım o kolu.30 adet orjinal oyundan bahsetmişti ama bana gelen oyun sayısı 24 idi ve içlerinden sadece 5 tanesi orjinaldi ve biri çalışmıyodu zaten. en büyük sorun ise memory cardlar takılı olduğu zaman kollar ya çalışmıyodu ya da kafayı yiyodu.Kendisine anlattım böyle böyle dedim.konuştuklarımızla yaptıkların birbirini tutmuyo dedim... bu tarz bi konuşmanın ardından bana yeni bi kol ve memory card alacağını söyledi ama gelin görün ki onlardan da haber hala yok..bana 'şu an psikolojik olarak kötü durumdayım senin işinle sonra ilgilenicem'dedi ama bunu dedikten sonra ortalıktan kayboldu....belki gerçekten ilgilenecek ama artık önemi yok çünkü nasıl biri olduğunu apaçık bi şekilde gösterdi...siz siz olun bu arkadaşla hiç bi şekilde alışveriş yapmayın..2 yıldır bu forumdayım başıma böyle bi şey ilk defa geldi.Kimin ne olduğunu az çok biliyorum..bu mesajda ve diğer mesajlarda yazılanları mutlaka okuyun. yararınıza olacaktır..saygılar & sevgiler
Heh, toplamda 10 saat oynadım falan gibi bir lafı da vardı sanırım imzasında.. Geçmiş olsun arkadaşım. Paranı geri al bence.
baba daha çok detay var da onları yazmadım ben..makineyi verip para mı geri istedim ama parayı harcamış...bulucaz bi çaresini...