Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

  • Konuyu açan Konuyu açan DrB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

paypal gift de bir işe yaramıyor okuyanlar bilgilensin diye yazayım dedim.Özetle western uni. , paypal gift seçeneği , banka transferi, swift = Hiç birinin güvencesi yoktur.Herkes dikkat etsin.Güçlü referans isteyin.Yurtiçi ya da yurtdışı fark etmiyor.
 
tavsiye edebilecegin bir odeme sekli var mi bunlar disinda?


paypal ya da paypal ve ebay.Paypal %3 komisyon alır.Gift seçeneğinde komisyon yoktur ama güvence de yoktur.Dispute açamazsınız.İnsanlar paypalden %3 için kaçmaz eğer kargoda sorun olursa paypal e dispute(rapor,şikayet etme,sorgulama dosyası açtırma) açabilme ihtimalinizden dolayı çekinir.Uluslararası gönderim için kimse kolay kolay da garanti veremez.Satıcı da haksız sayılmaz yani.

Kafalar karışmasın.Paypal en iyi seçenek.ebay üstünden paypal ise çok daha güvenli.Paypal gibi başka çalışan özel firma var mı bilmiyorum? buraya bilgisi olanlar da yazabilir.
 
dieducktick ile planlı, düzenli, dakik bir alışverişin yanı sıra bilgilendirici telefon görüşmeleriyle hem güzel bir insan tanımış oldum, hem de gayet keyifli, rahat bir alışveriş gerçekleştirdim. Sevgiler, saygılar 🙂 Herkese iyi alışverişler
 
DOOM:VS nickli Berker PEKEL ile gitar takası gerçekleştirdik. Gitar takasında, kargoda sıkıntı yaşanmaması için hardcase ile gitarı önce ben gönderdim. (kendisinde softcase olduğu için) Gitar eline geçtiği gibi, kendi gitarını yarım saat içinde kutusunda paketleyip kargolamış. Gitar sorunsuz elime geçti. Paketleme konusunda da itinalı davranmış. Son derece güvenilir biri. Düşünmeden alışveriş yapabileceğiniz biri kendisi.
Sonsuz teşekkürler..
 
Mahmut nickli Yiğit Bey'den Focusrite Saffire 6 USB ses kartı aldım. Alışverişte gösterdiği insiyatif ve yardımseverliğinden ötürü kensine teşekkür ediyorum. Ürün hakkında ben sormadan detaylı bilgiler verdi ve önceden söylediği gibi ürün tertemiz çıktı. Beklediğim ürüne sonunda kavuştum. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.👍
 
@CrimsonKing'le manyetik alışverişimiz oldu. Buluşmaya biraz geç geldi ama canı sağolsun 🙂 Kendisine güvenebilir ve gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
 
Hard-rakı nikli arkadaşımızla hardcase alışverişimiz oldu sorunsuz hızlı bir alışverişti kendisine buradan çok teşekkür ederim oldukça kibar ve ilgili biridir.
 
aimlessmentaliyt ile yada neyse nicki asıl adı Eren olan Kardeşim ile bilmem kaçıncı alışverişimizi yaptık.Maddi tutar olarak toplamda 5000 TL oldu heralde son alışveriş 1000 TL civarı idi kendisi daha net biliyor...Tek sorun yaşamadım 10 üzerinden 11 numara adamdır 😀 Alışveriş yapacak adamların dikkatine 😀
 
aimlessmentality ile zilyon tane alışverişimiz oldu, adına alım-satım bile yaptım, yapıyorum. Adamın hasıdır, en ufak sorun yaşamazsınız. Yaşarsanız da bana ulaşabilirsiniz zaten, sık sık yurtdışına çıktığı için ben bile ulaşamıyorum bazen 😀
 

Geri
Üst