Bu aralar forumda bolca alışverişim oldu.Hiçbir sorun yaşamadım.Bazı kişiler zaten forumda tanınan,bilinen,sevilen kişilerdir ama ben yinede yazmak istiyorum.
Hakimamca(Bülent abi):Kendisiyle bir gitar takası gerçekleştirdik.Geçmişte kendisini canlı olarak dinleme fırsatı bulduğum ve daima kendime örnek aldığım bir müzisyen,büyük üstattır.Nihayet bu vesileyle tanışmış olduk.Benim Bülent abiye referans olmam kaç para eder bilmiyorum.Keza kendisi bu forumun en eskilerinden,en sevilenlerindendir.Ama şunu söyleyeyim ki sadece tanışıp sohpet etmek için bile alışveriş yapılacak çok değerli bir insandır kendisi.
aiyiadam(Evren bey veya Evren abi,nasıl hitap etmemi isterse 🙂 ) :Kendisinden bir adet vox night train aldım.Amfi aynen söylediği gibiydi.Bir problemle karşılaşırsam eğer arayıp geri verebileceğimi dahi söyledi.Kendisine buradan tekrar teşekkürü bir borç bilirim.
raccoon:Kendisiyle bir gitar takası gerçekleştirdik.Çok kibar,dürüst bir arkadaşımız.Aynı zamanda güvenilirde bir arkadaşımızdır.Teşekkürü bir borç bilirim.
sametx: Kendisiyle bir adet gitar gitar takası gerçekleştirdik.Bana gönderdiği gitar söylediğinden daha temizdi.Gönderdiğim gitarın flod rose kolunun olmadığını söylemeyi unutmama rağmen büyük bir anlayış gösterdi.(Ne pahasına olursa olsun bulucam o kolu)Telefonda defalarca konuştuk ve sohpet ettik.Çok dürüst, güvenilir ve karakterli biri olduğunu söyleyebilirim.Mesafe uzak ama alışveriş yaparken aklınızda hiç kuşku olmasın.Arkadaşım sattığı ürünün bütün ayrıntılarını eksiksiz verecektir.Kendisine sonuna kadar kefilim.
AykanKK: Kendisinden vox kabin aldım.Söylediği gibi elime geçti.Çok yardımı oldu.Son derece arkadaş canlısı bir insan.Tanıdığıma çok mutlu oldum.Kendisine çok teşekkür ederim.Fiyat konusundaki itirazımada anlayışlılığından ötürü ayrıca teşekkür ederim 🙂
prusias(Bahadır bey):Kendisinden bir adet pedal aldım.Bursada olmasa tanışıp sohpet etmeyi çok isterdim.Kendisine teşekkür ediyorum.
ButchFrost(Burçin abi):Wireless jack sattım.Bir saat boyunca sohpet ettik.Dünya tatlısı bir abimizdir kendisi.Çok mutlu oldum tanıdığıma.
Yanısıra tonguch kullanıcı isimli Selahattin beye,MSpozitron pedallarını yapan Mustafa beye,hackeiommi kullanıcı isimli, ismini bilmediğim abimize (gecenin üçünde birde;evlat olsa çekilmez 🙂 ) sorularıma, cahilliğime aldırmaksızın sabırla cevap verdikleri için çok teşekkür ediyorum.Sizin gibi değerli insanlara ihtiyacımız var.
Son olarak şunu söylemek istiyorum.Forumda çokça karşılaştığım, hiç tanımadığı insanlara hacı,dostum,kardeş vs hitaplarda bulunan kişiler var.Ben 24 yaşındayım.Babam yaşında adamla alışverişim oldu.Bir sürü bilgi edindiğim,bıkmadan bütün sorularıma cevap veren büyüklerim oldu.Turkrock forumu profesyonel,yaşını başını almış müzisyenlerle dolu.İnsan kiminle konuştuğunu bilmeden,tanımadığı birine nasıl bu tür hitaplarda bulanabilir anlam veremiyorum.Lütfen hitap şeklimize dikkat edelim olabildiğince sizli bizli konuşalım.