tri demiş ki:
cuma kemancı barda izledim cok kötüydü yada bana öle geldi bilmiyorum bornova gruplarına alıştıktan sonra bu grupp bana berbat geldii hele ki bi rock grubun altında cıkıyorsan bilmiyorum kötüydüler ii degildiler umarım bi daha kargo grubunun alt grubu olarak cıkmazlar ben hiç eğlenmedim artı neyse kötüydüler umarım düzelirler ama tarz açısındanda düşünürsek benim tarzım bi grup olmadıgı için begenmedim sanırım klavye il euyumsuzlugu baterının aşırı var clik dönemıne gecmeliler artı miix kullanmalılar eger bu tarz müzik yapacaklarsa daha ii bi klavyeciye ihtiyacları var md konusunda cok zayıp klavyecileri :?
....
Kafamda bir suru soru vardı bu kadar bilen birini bulmusken sormak istedim ama kusura bakma aklıma bu kadar geldi..
Klavye ve bateri uyumsuzlugu ne demektir? Senden az bildigimiz kesin ama bu bahsettigin click.. metronom'mudur?
Zayıp ne demek?
Mix kullanmak nedir?
Md kullanmak nedir? Ustune bu dalda basarısız olmak ne demektir?
Yapılması gereken tarz gülüm benim'i rock calmak arkasından 60-70-80 diyerek gobek atmakmıdır?
Düzelmemiz icin gereken seyler sence nelerdir?
Sahnede hangi kıyafetleri giymeliyiz?
Biraz özel bi soru olacak ama : Gitar olarak ne kullanmalıyım? Nasıl bir setup tavsiye edersin?
Tonmaisterimize bi önerin varmı sound konusunda? iletirim oda cok sevinir...
Biraz arastırdım md olarak sonynin eski mdlerini buldum onunla da sanıyorum kulaklıkla muzik dinleniyodu kayıt yapanlarıda vardı.. Bide eskiden dügünlerde takarlardı dumtıs dumtıs üstüne söylerlerdi bisi calmadan... Teknoloji ilerlediyse bizi affet ben bilmiyorum.. Ama bu kadar anlattıgın seylerden eminim burdaki kimsenin bi bilgisi yoktur.. Üstün muzik bilginle bizi bu konularda bilgilendirirsen bizde icinden belki yapılması gerekenleri alabiliriz... Gördügüm kadarıyla kimse cıkamamıs isin icinden..
Artık cuma-cumartesi 00:00'da biostayız..
Bütün kargo izmir konserleride : Kargo - Alive seklinde olacaktır.. Oralarada biosada yine bekleriz...
Hep gel barmenlere selamımı soyle ben adını bırakırım bizi düzelten insan diye parada vermessin ickiye.. Bol bol ic dagıt..
Alive seni cok seviyo hep arkanda...Aynen devam...
Alive bornova gruplarınıda cok seviyo her ne kadar aralarında olamasa da...
🙂
...